poze expozitia internationala sanatate 2012 la exporom

Expozitia Internationala Sanatate 2012 la ExpoRom

Bucuresti , Bucuresti. Joi 20 Septembrie 2012 - Duminică 23 Septembrie 2012

Categorii: Targuri

Expozitia Internationala Sanatate 2012, primul eveniment medical complet din Romania care reuneste toate palierele sistemului de sanatate, se va desfasura in perioada 20-23 septembrie in Bucuresti, in cadrul EXPOROM, cel mai modern complex expozitional din tara noastra.

Intinsa pe o impresionanta suprafata expozitionala de 12.000 mp, Expozitia Internationala Sanatate 2012 este locul de intalnire cu toti actorii sistemului de sanatate din Romania. Bazata pe un concept inedit, Expozitia Internationala Sanatate 2012 este impartita in mai multe sectiuni si ofera o abordare completa a domeniului sanatatii, vizitatorii avand acces la toate informatiile de care au nevoie intr-un singur loc.

Sectiunile expozitiei sunt: Aparatura si echipamente medicale, New Technologies, OncoLife, Live Surgery, Evenimente medicale (simpozioane, workshop-uri), Piata farmaceutica si cea de suplimente alimentare, Stomatologie, Servicii medicale (clinici, cabinete medicale, spitale private, unitati medicale de stat), Institutii medicale (universitati de medicina si farmacie, directii/institutii de sanatate publica), Societati medicale, Asociatii de pacienti, Business medical (asigurari de sanatate), Fitness, Wellness & Beauty, Alimentatie sanatoasa, Carte medicala, Homeopatie, Medicina naturista si alternativa.

In sectiunea New Technology, companii romanesti si straine vor expune in premiera aparatura de ultima generatie folosita in diverse specialitati medicale si medico-dentare, in timp ce expozantii din sectiunea destinata serviciilor medicale vor prezenta cele mai noi si performante game de servicii. Pe de alta parte, sectiunea OncoLife va oferi vizitatorilor ultimele noutati din domeniul oncologiei.

O alta sectiune speciala a Expozitiei Internationale Sanatate 2012 este cea de Live Surgery, unde vizitatorii vor putea asista, intr-o sala special amenajata, la transmisiuni live din timpul unor inteventii chirugicale care au loc in acel timp in diverse spitale din Bucuresti (ex. operatie de cataracta).
Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://www.expozitie-sanatate.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4333 zile, 13 Iun. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .