poze christmas fairs marathon
poze christmas fairs marathon poze christmas fairs marathon

Christmas Fairs' Marathon

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 17 Decembrie 2014 12:00 - Marţi 23 Decembrie 2014
Strada Toma Caragiu Nr3, Universitate, in spatele Palatului Sutu, vis-a-vis de Cinema Pro

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 5000/0

Cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului 28 nov-23dec.2014

La Christmas fairs' Marathon veti gasi timp de 26 de zile, inca din preajma sarbatorii de Sfantul Andrei si pana aproape de Ajunul Craciunui, cele mai inspirate, originale si variate cadouri pentru cei dragi, pentru ca aici se vor aduna cei mai multi si mai talentati expozanti de handmade, moda si accesorii, delicatese, cosmetice bio, vintage si antiques din toata tara. Si dupa cum stiti, toti creatorii de minunatii, pregatesc de Craciun cele mai spectaculoase colectii cu care va vor astepta in Strada Toma Caragiu Nr.3, langa Metrou Universitate, vis-a-vis de Cinema Pro, de pe 28 noiembrie pe 23 decembrie de la ora 12 la ora 20. Vor fi acolo in fiecare zi, pentru a va da ocazia sa alegeti cele mai potrivite cadouri atunci cand aveti timp, pentru a putea sa reveniti cu prietenii si sa va sfatuiti cu ei, pentru a alege pe indelete, a proba ceea ce va place si a admira de cate ori doriti noi idei ingenioase puse in practica de artisti. Si cu siguranta va va face placere sa reveniti mereu si mereu la Christmas Fairs' Marathon, pentru ca in fiecare saptamana va veti intalni cu alti expozanti, cu noi colectii, cu si mai multe surprize. Va fi o gala a creativitatii si a maiestriei romanesti. Veti putea descoperi cadouri unice care ii vor incanta, ii vor uimi si ii vor emotiona pe cei ce apreciaza frumosul autentic si valoarea obiectelor lucrate cu suflet si daruire, mai presus de notorietatea brandurilor cunoscute de toata lumea.
Saptamanal puteti castiga premii la alegere de la expozantii preferati iar in final, pe 23 decembrie, puteti fi castigatorul tombolei maratonului, care isi va primi premiul ales in seara de Ajun de Craciun.
Si pentru ca acest targ se va desfasura in Luna Cadourilor, anuntam toti expozantii dornici sa isi etaleze creatiile de Craciun la Christmas Fair's Marathon, ca organizatorii de la Excelsior Stil le-au pregatit si lor un CADOU: 11 zile de targ gratuite din cele 26 de zile ale maratonului! Si nu trebuie sa expuneti in toate zilele targului pentru a beneficia de acest cadou, ci doar atunci cand va este dumneavoastra confortabil. Puteti veni doar un weekend, sau doua, sau trei, din cele patru cate va avea targul si veti primi 2, 4,6,8 zile de gratuitate! Vom avea saptamanal 3 expozanti de onoare desemnati pe baza optiunilor vizitatorilor exprimate pe biletele de tombola, care vor fi premiati cu discounturi substantiale si cu promovare speciala la urmatoarele targuri, adica 12 premianti de-a lungul intregului maraton. Dar marele castigatigator al maratonului va fi un singur expozant ! Asa ca, in seara de Ajun, ii vom aduce si noi, odata cu Mos Craciun, un cadou de care sa se bucure in anul ce vine: 50% discount si promovare de exceptie la targul de 10 zile din perioada 27 februarie-8 martie 2015!
Oferiti-va de sarbatori placerea de a face cadouri deosebite, inspirate, de valoare reala, celor pe care ii iubiti si ii respectati, alegandu-le de la Christmas fairs'Marathon! Daruiti-va de sarbatori macar cateva ore de emotie estetica intensa si de bucurie copilareasca desoperind cat de inventivi si talentati pot fi creatorii romani la Christmas fair's Marathon! Rasfatati-va proband cele mai originale tinute si accesorii pentru Revelion, blanuri si accesorii, gustand cele mai apetisante prajituri sau testand cele mai naturale produse cosmetice la Christmas fair's Marathon! Timp de 26 de zile veti gasi mereu ceva nou, mereu ceva placut, mereu ceva de admirat, de indragit, de luat acasa si de pus sub brad, la Christmas Fairs' Marathon.
INTRARE LIBERA
Va asteptam!
Exchipa Excelsior Stil
excelsiorstil@gmail.com
V: 0726 901 646
O: 0749 427 136
T: 0767 583 972

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/820925824595146/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 9311

Eveniment postat de organizator

georgescu

Adaugat in urma cu 3441 zile, 26 Oct. 2014

Adaugat de excelsiorstil

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .