poze 100 de tradi ii romane ti pia a cu produse tradi ionale
poze 100 de tradi ii romane ti pia a cu produse tradi ionale poze 100 de tradi ii romane ti pia a cu produse tradi ionale poze 100 de tradi ii romane ti pia a cu produse tradi ionale

100 de Tradiții Românești - Piață cu produse tradiționale

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Aprilie 2021 10:00 - Duminică 11 Aprilie 2021
Str. Monetariei nr. 3 (Muzeul Țăranului Român)

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Asociația Kogaion 115 vă invită de vineri, 9 aprilie, până duminică, 11 aprilie 2021, între orele 10.00 și 18.00, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din Bucureşti, Str. Monetăriei, nr. 3, pentru a vă bucura de preparate gustoase din gastronomia românească. Intrarea este liberă.

Micii întreprinzători vor fi pregătiți cu produse atestate tradițional din carne de porc sau de vită, cârnați de Pleșcoi și ghiudem, brânzeturi premiate internațional ani la rând, pâine cu mălai sau cu cartofi, zacuscă de păstrăv copt și afumat de la “Casa Tanti Maria”, țuică de prune și pălincă de caise, diverse sortimente de miere și căpăceală, turtă dulce și cozonaci umpluți din belșug cu nucă, ciocolată și prăjituri de casă făcute dupa rețetele bunicelor, plăcinte moldovenești cu dovleac sau cu ciuperci, cataif și suberek, dulcețuri și sucuri naturale de aronia și de cătină, verdețuri prospete și fructe uscate, potrivite postului .

Bucătarii vor incinge de cu zori ceunele pentru mâncare traditională gătită la fața locului: sărmăluțe cu mămăliguță, gulaș de vită, fasole cu ciolan, ghiveci de legume, borș de pește si saramură de crap. Pe grătar vor fi rumeniți bulzi ciobănești, păstrăvi, cârnăciori oltenești și mititei, care se însoțesc de minune cu o bere artizanală.
Vor fi expuse deasemenea obiecte meștesugărești create cu multă pricepere de adevărați păstrători ai tradițiilor românești: piese din lemn pentru uz gospodăresc, ceramică pictată manual și alte lucruri minunate, numai bune de folosit în casele primenite în această periaodă premergătoare sfintei sărbători a Paștelui.
Vă rugăm să respectați normele de distanțare socială și să manifestați responsabilitate față de sănătatea dumneavoastră și a celorlalți.

Organizator: Asociaţia Kogaion 115
Director de marketing – Ligia Marica
Mobil: 0722 274 803
e-mail: ligia_marica@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 523

Eveniment postat de organizator

fundatia kogaion 115

Adaugat in urma cu 1088 zile, 05 Apr. 2021

Adaugat de kogaion115

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 136

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .