poze targul de jocuri si jucarii start 2 play

Târgul de jocuri şi jucării Start 2 Play

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Noiembrie 2017 10:00 - Duminică 26 Noiembrie 2017
Bulevardul Mărăşti, numărul 65 – 67

Categorii: Targuri , Sport si Excursii , Jocuri si Concursuri

Weekendul 25 - 26 noiembrie aduce la Romexpo Bucuresti prima ediție a târgului internațional START 2 PLAY, eveniment dedicat jocurilor, gadgeturilor și jucăriilor de orice fel. Start 2 Play ia cu asalt Pavilionul C6, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00-19.00. Organizator: XTRA EXPO.

La START 2 PLAY vizitatorii vor avea de ales între zeci de jucării electronice, boardgames, păpuşi și jucării de pluș, jucării de colecție, jucării lucrate manual, jocuri video și aplicații, joacă pe afară, edutainment. În zona dedicată modelismului vor face furori ultimele modele de bolizi pe patru roți la scara miniaturală cu telecomandă, într-o întrecere furioasă pe circuitul amenajat indoor, dar și o replică în mărime naturală a unei mașini de curse. În zona Playground Lego, cei mici și cei mari se pot juca în voie, creând amintiri și învățând că viața e frumoasă. Piesă cu piesă, o vom așeza împreună așa cum trebuie sa fie. La Astro Area, cei care vor să descopere tainele universului sunt așteptați cu telescoape de ultimă generație. Pasionații de Catan sunt așteptați la o bătălie pe viață și pe moarte în zona dedicată acestui joc cu milioane de adepți la nivel mondial. Face-painting, jocuri cu animatori, și concursuri de umflat baloane vor face deliciul celor mai mici vizitatori.

Pasionaţii de tehnologie şi jocuri video pot testa la S2P jocuri populare dezvoltate în România sau recent lansate (de la first-person shooters la adventure puzzles). Mai mult decât să testeze jocuri, le pot crea chiar ei, în Game Jam-ul organizat de Romanian Game Developers Association. Înscrierile pentru Game Jam vor începe în curând pe siteul www.rgda.ro.

Game jam-ul nu este însă singura oportunitate pentru elevii pasionaţi de competiţii în tehnologie! Divergent Academy organizeza în cadrul START 2 PLAY un hackathon care le va testa cunoştinţele în programare, dar şi capacitatea de problem-solving, oferind celei mai bune echipe un premiu pe măsură! Înscrierile pentru Hackathonul Divergent Academy vor începe în curând pe siteul www.divergentacademy.ro.

Programul de vizitare este zilnic, sâmbătă și duminică, 25 și 26 noiembrie, între orele 10.00 și 19.00, zilnic. Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C6 Romexpo

Mai multe detalii: http://start2play.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1943
Cuvinte cheie: Bucuresti
adelina vasile

Adaugat in urma cu 2369 zile, 03 Oct. 2017

Adaugat de AdelinaCristina

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .