poze festivalul familiei bucuresti

Festivalul Familiei Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Noiembrie 2023 09:00 - Duminică 19 Noiembrie 2023
Bulevardul Basarabia

Categorii: Targuri , Petreceri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/1000

Vă aşteptăm cu mic cu mare, începând de joi, 16 noiembrie, şi până duminică, 19 noiembrie pe Bulevardul Basarabia, la intrarea în Parcul Național, la FESTIVALUL FAMILIEI, un eveniment dedicat momentelor frumoase petrecute în familie. Show-uri şi surprize pentru toate vârstele, momente de divertisment, show-uri culinare spectaculoase vă aşteaptă de dimineaţă şi până seara târziu.

Grătarele vor abunda de bunătăți, iar vinul il fierbem cu multe condimente şi promitem că va curge din belșug, iar pentru cei mici avem turtă dulce, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată pe băț, kurtos kalacs și multe altele.Festivalul va aduce bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o gamă variată de delicatese, într-un show culinar de excepţie, gata să satisfacă și să surprindă toate gusturile şi poftele vizitatorilor prezenţi. Demonstrații culinare, show-uri gastronomice live, susținute de bucătari şi producători renumiţi din mai multe zone din țară cu sute de kilograme de cărnuri aromate, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar, fripturi, mititei și mâncăruri la ceaun, frigărui și pastramă aromată, o explozie de arome și culori, un adevărat spectacol gastronomic!
Oferta va fi bogată, iar alături de terasele tradiţionale vor fi si produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Deserturile savuroase nu vor lipsi: cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoşi, gogoşi şi clătite, cu ciocolată şi fructe, îngheţata, sucuri naturale, ciocolată de casă, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi şi arome, ce mai!
Intrarea este liberă, așa că, vă așteptăm cu brațele deschise pe Bulevardul Basarabia, intrarea de la Parcul Național să sărbătorim FAMILIA!

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/festivalul-familiei-bucuresti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 908

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 225 zile, 14 Nov. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .