poze eveniment aniversar revista atelierul

Eveniment aniversar revista Atelierul

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Aprilie 2011 15:00 - Duminică 10 Aprilie 2011
Str. Dianei, nr. 11, zona Piata Rosetti

Categorii: Targuri , Petreceri , Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 10/200

Revista Atelierul, www.revista-atelierul.ro implineste un an de existenta si vrea sa sarbatoreasca. Astfel a pregatit un targ cu produse handmade, workshopuri, expozitii de pictura, Biblioteca Vie- Editia Creativa, si un after party cu 2 DJ. Nu vrem sa fie inca un targ de handmade sau inca o expozitie de picturi sau o Biblioteca Vie vor fi toate in acelasi timp si loc.

Te-ai întrebat vreodată cum îşi alege cuvintele un poet? Ești curios să afli ce face producătorul unui film? Vrei să știi cât repetă un muzician în fiecare zi? Sau cum își găsește un artizan inspirația?

Cu ocazia împlinirii primului an de existență, Atelierul împreună cu ART Fusion îți dau șansa să afli răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele, petrecând o zi “citind” oameni creativi, într-o ediție specială a Bibliotecii Vii.

Te așteptăm sâmbata pe 9 aprilie, în Stamba cafe & more (Str. Dianei nr 11, zona Piața Rosetti) de la ora 15:00 și la afterparty cu Erik Szasz [electrofunk] și Tone Tavi [electroswing]. Intrarea la petrecerea de seara este 10 lei cu o bere Holsten inclusă.

Biblioteca Vie funcționează ca o bibliotecă obișnuită – cititorii vin și împrumută cărți pentru o perioadă limitată de timp. După ce citesc cărțile, le returnează în bibliotecă, și dacă vor, pot să mai împrumute o carte.

Există însă un aspect important: cărțile sunt ființe umane care se folosesc de cunoștințele și experiența lor într-un domeniu creativ pentru a intra într-un dialog personal cu cititorul.

În edițiile trecute Biblioteca Vie avea ca scop principal infirmarea prejudecăților despre anumite grupe de oameni. De această dată vrem să facem o Bibliotecă Vie creativă, în care cititorii să poată cunoaște scena culturală bucureșteană din interior, dialogând cu: artiști plastici, scriitori, designeri, muzicieni, dansatori, galeriști, actori etc.

Iar pentru că sărbătorim un an alături de Revista Atelierul “cărțile” artizani vor expune în cadrul Bibliotecii Vii obiectele și accesoriile handmade create de ele.

Mai multe detalii: http://www.revista-atelierul.ro/2011/04/01/atelierul-te-cheama-in-biblioteca-vie/

Pret bilet:

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1058

Eveniment postat de organizator

mihaela ion

Adaugat in urma cu 4744 zile, 02 Apr. 2011

Adaugat de peltic_art

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .