poze hare krishna mantra sursa de multumire sufleteasca intensa
poze hare krishna mantra sursa de multumire sufleteasca intensa poze hare krishna mantra sursa de multumire sufleteasca intensa

Hare Krishna Mantra - sursa de multumire sufleteasca intensa

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 12 Noiembrie 2017 16:00 - Duminică 12 Noiembrie 2017
Matei Voievod 29, cladirea Energi-co, scara B, birou 224

Categorii: Targuri , Petreceri , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/25

Cea mai sacra mahamantra Hare Krishna

Va invitam la programul de duminica care va avea loc in data de 12 noiembrie.

În fiecare seara de duminică, ISKCON Bucuresti ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene.

Programul nostru de duminica include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si prelegeri tinute de adepții initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Servind mancaruri vegetariene delicioase, participand la Kirtan (muzica meditativa de Mantre) si asistand la discutiile spirituale, musafirii nostri pot experimenta cea mai veche traditie spirituala Vedica din lume. Programul ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura celor care practica Bhakti Yoga.

Și nu în ultimul rând, v-am pregătit un bazar indian, prin care se va duce India acasă achiziționând suveniruri și obiecte artizanale.

În sute de localitati si orase din intreaga lume, acest program de duminica mai este cunoscut și ca Hare Krishna "Love Feast" care a fost inaugurat la New York in 1966 de Acarya-fondatorul Miscarii Hare Krishna, A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada.

Bhaktivedanta Swami invita musafirii la aceste programe de duminica, gatea si le servea personal o varietate de preparate indiene-vegetariene delicioase. Pe langa festinul vegetarian Srila Prabhupada canta renumita Hare Krishna Maha-mantra impreună cu musafirii sai si tinea o prelegere despre Bhagavad-gita.

De atunci, acest ”Sunday Love Feast Festival” este sarbatorit saptamanal in toate centrele Hare Krishna ISKCON din intreaga lume. Programul a evoluat intr-o sarbatoare a muzicii meditative a intelepciunii spirituale, a prieteniei intre aspirantii spirituali, si a impartasirii iluminarii spirituale.


CAND: Fiecare duminică ora 16; 00

UNDE: Matei Voievod 29, cladirea Energi-co, scara B, birou 224

CINE: Oricine poate veni indiferent de credință, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne întâlnim cu toții in într-o experiență a iubirii universale.


Intrarea este în baza de donatie.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0775195417 sau sa trimiteti un pesaj la adresa ( iskoncbucuresti@gmail.com ).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/277139642807293/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1323
Cuvinte cheie: India , mantra , minte , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 2039 zile, 08 Nov. 2017

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
concert guns n roses

Concert GUNS N’ ROSES

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 16 Iulie 2023
concert tom jones la bucuresti

Concert Tom Jones la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 18 Iunie 2023
concert depeche mode la bucuresti

Concert Depeche Mode la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 26 Iulie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .