poze targul de craciun vine mosu in obor parcul obor 04 24 decembrie

TARGUL DE CRACIUN VINE MOSU IN OBOR,PARCUL OBOR,04-24 DECEMBRIE

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 5 Decembrie 2018 08:00 - Miercuri 19 Decembrie 2018
Parcul Obor - sect. 2, Bucuresti

Categorii: Targuri , Muzica si Concerte , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Vinul fiert cu mirodenii, covrigii si turta dulce, produsele traditionale, cadourile speciale si colindele sunt ingredientele unui Targ de Craciun ce pastreaza inca vie magia acestei sarbatori atat de speciale. Anul acesta, Mosul poposeste la Parcul Obor, cu multe bunatati pentru pofticiosi si cadouri pentru cei dragi! Va asteptam, cu mic cu mare la Parcul Obor, in fata Primariei Sectorului 2, in perioada 05 Decembrie-25 Decembrie 2018, zilnic intre orele 8:00-22:00!

Vizitatorii se pot bucura intr-un decor de sarbatoare, de multe activitati de iarna, specifice sarbatorii, de oraselul copiilor, atelierul lui Mos Craciun, de casutele din lemn frumos decorate, de unde pot cumpara o gama variata de produse si o oferta bogata pentru toata familia - suveniruri, delicii traditionale, bunatati pentru masa de Craciun si bauturi calde.

Copiii vor fi fascinati de toate surprizele pregatite de Mos- atelierul lui Mos Craciun, carusele, trenulete, vata de zahar, turta dulce si bomboane si o multime de jucarii.

Parintii si bunicii se pot rasfata cu delicatese si delicii traditionale romanesti- mancaruri specifice sarbatorilor, bunatati la gratar, sarmalute, produse si preparate din carne de vanat, prajituri traditionale si dulciuri orientale, gogosi cozonaci si poale-n brau, pastrame, caltabosi, branzeturi si afumaturi iar pentru a se incalzi- vin fiert, tuica fiarta si alte bauturi aromate, numai bune de luat acasa.
Pentru cei dragi, veti gasi cadouri inedite, suveniruri, obiecte artizanale si bunatati pentru masa de Craciun.

Pentru deschiderea Targului de Craciun, gazdele vor pregati un cozonac urias cu stafide si rom, ce va fi pe placul pofticiosilor!

Atractia vizitatorilor va fi bradul de Craciun , frumos decorat si luminat, denumit “Bradul de Craciunul Inimilor”, care va gazdui cadouri lasate de doritori pentru cei aflati in nevoie.

Atmosfera se va transforma intr-una de basm, gratie grupurilor de coristi ce vor veni sa ne colinde.

Pe toata durata de desfasurare a Targului de Craciun, va asteapta multe surprize si activitati, printre care amintim- deschiderea targului cu prepararea unui cozonac urias, casuta uriasa din turta dulce imbracata in martipan, ateliere de creatie pentru copii, taierea porcului de Ignat, vizita lui Mos Craciun, tombole si alte surprize.

Va asteptam la Targul de Craciun “VINE MOSU’ IN OBOR”!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2807

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1947 zile, 29 Nov. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .