poze festivalul carnatilor 21 24 februarie 2019 parcul national
poze festivalul carnatilor 21 24 februarie 2019 parcul national poze festivalul carnatilor 21 24 februarie 2019 parcul national poze festivalul carnatilor 21 24 februarie 2019 parcul national

FESTIVALUL CARNATILOR 21-24 FEBRUARIE 2019 PARCUL NATIONAL

Bucuresti , Bucuresti. Joi 21 Februarie 2019 11:00 - Duminică 24 Februarie 2019
Parcul National Lia Manoliu, Bd-ul Basarabia (fost 23 August)

Categorii: Targuri , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/3000

UN SHOW GASTRONOMIC IMPRESIONANT SI GRANDIOS, O PARADA A CARNATILOR DE-TI LASA GURA APA! Daca ar fi sa definim iarna dupa mirosul unor bucate, atunci aromele carnatilor de toate felurile si pentru toate gusturile sunt aromele specifice acestui anotimp. Pregatirea carnatilor de toate felurile, de dimensiuni record, intr-o atmosfera de sarbatoare, in care toata lumea se bucura de arome si gusturi nemaipomenite si nemaiintalnite, va asteapta de joi pana duminica, 21-24 februarie, in Parcul National din Capitala!

CARNATUL, REGELE OSPATULUI TRADITIONAL, va fi vedeta evenimentului, iar bucatari si producatori iscusiti din toate colturile tarii vor veni incarcati care mai de care cu bunatati si retete unice, bunatati pe care le vor expune pentru a ne putea infrupta din ele, si cu retete unice pe care le vor prepara chiar sub ochii vizitatorilor.
Carnati de casa traditionali din carne de porc sau carnati de casa cu vita si oaie, faimosii Carnati de Plescoi, Visli, carnati cruzi sau afumati, pe gratar sau fripti, ardelenesti, oltenesti, unguresti, pana la specialitati de carnati de vanat, cerb, mistret sau alte bunatati vanatoresti, carnati din peste, carnati de curcan, carnati in vin, carnati la garnita, carnati in foietaj, dulci sau picanti, carnati de toate felurile meniti sa imbie la gustare si cei mai pretentiosi vizitatori si sa lase gura apa oricui ne va trece pragul!
Nu vor lipsi preparatele ce vor insoti REGELE CARNAT!! Varza la ceaun, dulce sau acra, calita sau fiarta, fasole la ceaun, sarmale, tocanite de tot felul si multe alte surprize culinare, nu vor lipsi nici plăcintele si cozonacii din toate zonele tarii – placinte poale’n brau, placinte boieresti, placinte ardelenesti servite cu horinca, placinta dobrogeana, placinte-n foi dulci sau sarate, placinte maramureşene, sau pâinea coaptă în cuptor si pe vatra, dulciuri de felurite feluri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături, jamboane , muschiuleti, toate preparate proaspete si fragede special aduse pentru a face mesele cat mai imbelgugate si pentru ca ospatul sa fie unul pe cinste.
Bucureștenii vor fi așteptați cu multe surprize, un festin gastronomic ce coincide si cu Sarbatoarea de Dragobete, nu degeaba spunandu-se ca dragostea trece prin stomac.
Pentru doamne si domnisoare, domnii pot gasi cadouri speciale aduse de meşteri populari renumiti, cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual cu multa maiestrie, ii cu motive nationale, genți din piele naturală, articole din piele si blana, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticla, bijuterii hand-made inedite si multe alte surprize.
Pentru cei mici am amenajat şi un parc de distracţii. Cei mari vor avea parte de muzică pentru toate gusturile: etno, dance, folclor autohton si tarafuri, ce vor anima petrecerea.
Timpul se anunță numai bun pentru petrecere, astfel încât vă așteptăm cu mic cu mare, incepand de joi 21 februarie, pana duminica 24 februarie, să sărbătorim cum se cuvine în Parcul National !!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3332

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1896 zile, 14 Feb. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .