poze artisan food market 2022 casa universitarilor

ARTISAN FOOD MARKET 2022 | Casa Universitarilor

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 11 Iunie 2022 10:00 - Duminică 12 Iunie 2022
Dionisie Lupu nr. 46

Categorii: Targuri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 60/70

Te asteptam cu vibe bun la ARTISAN FOOD MARKET, in perioada 11 – 12 iunie la CASA UNIVERSITARILOR, eveniment de interactiune sanatoasa a antreprenorilor locali cu publicul larg care vizeaza cresterea consumului de produse sanatoase si produse artizanale gourmet, dar si cresterea vizibilitatii acestora ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltarea comunitatilor locale.

Aici te vei conecta cu fenomenul productiei artizanale food & drink & more din Romania, in inima Bucurestiului.
- targ de producatori / antreprenori locali cu produse artizanale romanesti food & drink & more din toata tara, desfasurat in curtea plina cu verdeata a Casei Universitarilor.
- food court cu experiente culinare speciale;
- dezbateri gastro-oenologice „Curator & Connaisseur” moderate de Cosmin Dragomir, jurnalist culinar si editor de carti gastronomice, si Cezar Ioan jurnalist, editor al primei publicații lunare despre vin și fondatorul primei platforme online dedicata vinurilor din Romania. Participa profesionisti din industrie care vor explica ce inseamna cresterea consumului de produse locale, cum ajuta comunitatile de mici producatori, cum ajuta consumatorii, si de ce e sanatos pentru toti.
- demo cooking-uri cu retete din carti de gastronomie;
- sesiuni de degustari la standuri;
- zona de relaxare, ateliere creative pentru copii si adulti si alte surprize;

Evenimentul este organizat de Accente NOI Fair agentia noastra de trade show marketing care activeaza de peste 15 ani pe piata organizarii de targuri, expozitii si festivaluri, in parteneriat cu BioShopRomania entitate care de 7 ani, prin eforturi, promoveaza la nivel national si international gastronomia si istoria culinara traditionala ca parte a patrimoniului cultural gastronomic romanesc, si sustinut de Universitatea Bucuresti, Unibuc, MagicFM, GastroArt, Vinulro, BioShopRomania, Zile si Nopti, Agenda Expo, Vinsi.eu. si multi prieteni la fel de dedicati. Dorinta noastra, ca si a ta, suntem siguri, este sa facem din patrimoniul cultural gastronomic romanesc un brand de tara. Si asta o putem face numai impreuna!
Asadar, te conectam sanatos cu fenomenul productiei artizanale food & drink intr-o atmosfera relaxata din plin centrul capitalei, la Casa Universitarilor (pe Str. Dionisie Lupu 46 - cladire de patrimoniu si o curte generoasa cu ffoarte multa verdeata).

INTRAREA ESTE LIBERA PENTRU PUBLIC!

Mai multe detalii: https://accentenoifair.ro/start-inscrieri-la-artisan-food-market-i-11-12-iunie-i-casa-universitarilor/

Comenteaza pe Facebook
ciprian dinca

Adaugat in urma cu 325 zile, 11 Mai. 2022

Adaugat de accentenoifair

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
metal show tib 2023

Metal Show&TIB 2023

Bucuresti, Bucuresti. 9 Mai 2023 - 12 Mai 2023
concert eros ramazzotti

Concert Eros Ramazzotti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Aprilie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .