poze ziua mondiala a refugiatului
poze ziua mondiala a refugiatului

ZIUA MONDIALA A REFUGIATULUI

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Iunie 2022 - Duminică 19 Iunie 2022
Parcul Tineretului,intrarea Sincai

Categorii: Targuri , Festivaluri , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/80

ZIUA MONDIALA A REFUGIATULUI

Ziua Mondială a Refugiatului este o zi internațională desemnată de Organizația Națiunilor Unite pentru a onora toți refugiații de pe glob. În fiecare an, pe 20 iunie, celebrează puterea și curajul milioanelor de oameni care au fost nevoiți să fugă din țara lor pentru a scăpa de conflict sau persecuție. Ziua Mondială a Refugiatului este o ocazie pentru crește gradul de empatie și înțelegere față de refugiați și situația acestora, dar și pentru a recunoaște rezistența de care dau dovadă în reconstruirea vieții.

De ce este importantă Ziua Mondială a Refugiatului?
Ziua Mondială a Refugiatului atrage atentia asupra drepturilor, nevoilor și visurilor refugiaților, contribuind la mobilizarea voinței și resurselor politice, astfel încât refugiații să și prospere, nu doar să supraviețuiască. Deși este important să protejăm și să îmbunătățim viața refugiaților în fiecare zi, zilele internaționale, cum ar fi Ziua Mondială a Refugiatului, ajută la concentrarea atenției globale asupra situației persoanelor care fug de conflict sau persecuție. Multe activități desfășurate de Ziua Mondială a Refugiaților creează oportunități pentru sprijinirea refugiaților.

Ce se întâmplă de Ziua Mondială a Refugiatului?
În fiecare an, Ziua Mondială a Refugiatului este marcată de o mulțime de evenimente, în multe țări de pe glob, în ​​sprijinul refugiaților. Aceste activități sunt create de sau implică refugiați, autorități guvenamentale, comunități gazdă, companii, celebrități, oameni de știință și publicul larg.
Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor impreuna cu un grup de O.N.G.-uri organizeaza Ziua Mondiala a Refugiatului cu sprijinul Primariei Bucuresti, se va tine o conferinta la sediul primariei si noi organizam strangere de fonduri pentru REFUGIATII DIN UCRAINA in cadrul unui eveniment in cadrul targului BAZAR MULTICULTURAL cu participarea expozantilor din Ucraina, Turcia, Palestina, Georgia si reprezentanti romani din zonele traditionale, avand si sprijinul Asociatiei Artizanilor si Martisorarilor.
Contact : e-mail:apadar.org@gmail.com, tel 0040729.431.152.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 355
viorel ene

Adaugat in urma cu 109 zile, 10 Iun. 2022

Adaugat de avmr.org@gmail.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
indagra

INDAGRA

Bucuresti, Bucuresti. 26 Oct 2022 - 30 Oct 2022
targul de turism al romaniei

Targul de turism al Romaniei

Bucuresti, Bucuresti. 11 Nov 2022 - 13 Nov 2022
print sign 2022

Print&Sign 2022

Bucuresti, Bucuresti. 4 Oct 2022 - 7 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .