poze expozi ia universita ilor britanice
poze expozi ia universita ilor britanice

Expoziția Universităților Britanice

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Noiembrie 2017 10:00 - Sâmbătă 4 Noiembrie 2017
Hotel Sheraton, Calea Dorobanți 5-7

Categorii: Targuri , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Sâmbătă, 4 noiembrie, ai ocazia să te întâlnești la București cu reprezentanți ai universităților britanice la Study UK Exhibition, un eveniment organizat de British Council.

Marea Britanie îți oferă acces la o educație de top, o comunitate de studenți internaționali foarte apreciată și o varietate mare de programe de studii oferite de universități.

British Council organizează sâmbătă, 4 noiembrie, în intervalul 10:00-17:00, la Hotel Sheraton din București, cea de-a V-a ediție a Expoziției Universităților Britanice (Study UK Exhibition), un eveniment dedicat exclusiv oportunităților de studiu în Marea Britanie.

Ai ocazia să te întâlnești față în față cu reprezentanții universităților, care te vor ghida pas cu pas în alegerea programului de studii potrivit și îți vor răspunde tuturor întrebărilor.

Pe parcursul zilei poți participa la o serie de prezentări unde vei afla, printre altele, cum îți pregătești dosarul de aplicație, în ce constă testul de limba engleză IELTS solicitat la înscriere sau viața de student în Marea Britanie.

Evenimentul se adresează în principal elevilor din învăţământul liceal, părinților care vor să le ofere copiilor experiența educației internaționale, dar și studenților care doresc să își continue studiile în Marea Britanie.

Intrarea este gratuită, însă este necesar să te înscrii online: www.britishcouncil.ro/studii-marea-britanie/education-uk

Vizitatorii pot câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele patru examene de limba engleză oferite de British Council în urma completării unui formular de feedback.

Sectorul educaţiei din Marea Britanie este unul dintre cele mai internaţionale din lume, iar studenții sunt în continuare mai mult decât bineveniți.

Mai multe detalii: https://www.britishcouncil.ro/studii-marea-britanie/education-uk

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 603

Eveniment postat de organizator

claudia

Adaugat in urma cu 2038 zile, 31 Oct. 2017

Adaugat de British Council

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
concert robbie williams

Concert Robbie Williams

Bucuresti, Bucuresti. 3 Iun 2023 - 4 Iun 2023
concert guns n roses

Concert GUNS N’ ROSES

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 16 Iulie 2023
concert tom jones la bucuresti

Concert Tom Jones la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 18 Iunie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .