poze body mind spirit expo 2016
poze body mind spirit expo 2016

Body Mind Spirit EXPO 2016

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Februarie 2016 12:00 - Duminică 21 Februarie 2016
Sala Palatului: Ion Campineanu 28

Categorii: Targuri , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Body Mind Spirit Expo 2016 -cel mai mare eveniment de dezvoltare personală,sănătate si frumusețe, 19-20-21 Februarie 2016, Sala Palatului București

Într-o lume în care a trai începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supraviețuire, în care oamenii uita să se îngrijească de latura spirituala a vieții lor, în care greutățile și problemele sunt tot mai copleșitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trai mai frumos și mai sănătos, atât trupește cat și spiritual.

Expoziția Body Mind Spirit, care-si va desfășura cea de-a XIX-a ediție intre 19 și 21 Februarie, la Sala Palatului din București, vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului, o alternativa la ritmul alert și stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viață în care calitatea vieții se celebrează pe toate planurile: trup, minte și suflet.
Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală.

Daca ești interesat de tratamente alternative, de alimentația bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditației, de importanta regăsirii de sine și a lui Dumnezeu, daca ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau daca pur și simplu simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 19-21 Februarie, în București la Sala Palatului.
Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri și conferințe care te pot ajuta și îndruma în privința sănătății spiritului și nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să iți reamintească de cat de important este să trăim frumos și sănătos.

Printre expozanții care vor participa la eveniment se numără Good Days Therapy, Star International Med, Himalaya Herbal Healthcare,Hofigal,Co&Co Consumer,Perfect Mind ,Tupperware, Tiens România,BeOrganic și mulți alții.

Conferințele evenimentului vor fi susținute, printre alții, de Rita Mureșan,Oreste Teodorescu,Camelia Pătrășcanu (coach,trainer), Cristian Alexandru (trainer, profesor), Bruno Medicina (speaker,trainer,coach), Cristian Pompei (lector), Stelian Chivu. Înscrierea e gratuită!

Pentru a descoperi universul expoziției Body Mind Spirit, va așteptam de vineri pana duminica (19-21 Februarie) la Sala Palatului din București.Programul complet al expoziției, al conferințelor gratuite, al demonstrațiilor artistice și alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției, www.bmse.ro.

Mai multe detalii: http://www.bmse.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2639
Cuvinte cheie: Expo , body , mind , spirit , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

adrian chirca

Adaugat in urma cu 2993 zile, 18 Ian. 2016

Adaugat de Chirca14742

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .