poze stand up comedy cu teo victor bara

Stand-Up Comedy cu Teo & Victor Bara

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 13 Ianuarie 2019 20:30
Restaurant Cabana, Aleea Tomeşti, nr. 2

Categorii: Stand Up Comedy

Duminica 13 ianuarie 2018, de la ora 20:30, va invitam la un super show de Stand-Up Comedy cu Teo & Victor Bara numai la Restaurantul Cabana.

Victor Băra este un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet.

In paralel a lucrat in advertising ca si copywriter, impreuna cu Bogdan Naumovici la Leo Burnett. Pentru ca publicul sau a crescut, din 2006 a devenit full-time comediant. Trei ani mai tarziu avea sa deschida Club 99, propriul club de comedie, impreuna cu Vio si Costel.

In 2009 Teo si-a facut intrarea pe TV cu o emisiune saptamanala de umor, numita „Dupa bloguri”, iar in 2010 a debutat ca actor in filmul WebSiteStory regizat de Dan Chisu. In prezent, este scenarist si moderator la seria de divertisment online „Nimic Nou”.

Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand-up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate. De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti.

Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Pret bilet: 28 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 652
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1933 zile, 31 Dec. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .