poze sun trails alergare in parcul natural vacare ti

Sun Trails alergare în Parcul Natural Văcărești

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Septembrie 2020 09:00

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 10/10

Sun Trails - o zi întreagă de alergare în Parcul Văcărești

Din extra grijă pentru participanți, țestoasele din Parcul Natural Văcărești au două vești: din cauza pandemiei Covid-19, Sun Challenge, singura cursă de alergare prin parc, se amână pentru anul viitor. Vestea bună este că, între timp, noi ne antrenăm la Sun Trails, un eveniment Sun Plaza, în parteneriat cu Asociația Parcul Național Văcărești. Antrenamentul este gratuit și are loc în 19 septembrie, pe tot parcursul zilei, cu respectarea tuturor regulilor de siguranță.

Evenimentul Sun Trails se va desfășura în intervalul orar 9-19 și startul se va da din două în două ore. Trăiește experiența Sun Trails. Găsești toate detaliile de înscriere aici. Atenție, locurile sunt limitate.

„Ne-ar fi plăcut să alergăm cu toții, dar, pentru siguranță și pentru a reduce efectele transmiterii noului coronavirus, fiecare grupă de alergare va avea câte zece participanți. Vă așteptăm cu drag la start!”, spune Cristina Costăchescu, reprezentant Sun Plaza.

Primele două ediții Sun Challenge au strâns donații de aproximativ 15.000 de euro și au adus la linia de start peste 450 de alergători. Din banii strânși, Administrația Parcului Natural Văcărești a realizat activități de igienizare a malurilor, bălților și a traseului de alergare dig și interior. De asemenea, a amplasat indicatoare și a extins, amenajat și întreținut zona de depunere a ouălor. Puii de țestoase nu sunt buni înotători și au neapărată nevoie de zone special amenajate (lipsite de stuf și bogate în surse de hrană, cu apă puțin adâncă).
La nivelul României, țestoasa de apă (Emys orbicularis), singura specie de țestoasă semiacvatică nativă din fauna țării noastre, este clasificată ca o specie vulnerabilă, afectată de degradarea, distrugerea și fragmentarea habitatelor. Populațiile sunt amenințate de poluare, desecări, colectarea în scopul comercializării și uciderea deliberată sau accidentală de către pescari sau conducători auto.

Parcul Natural Văcărești este prima arie protejată urbană a țării, cel mai mare spațiu verde al capitalei. Aici au fost identificate deja peste 150 de specii de păsări, multe dintre ele fiind specii protejate.
Mai multe detalii pe site.
***
Despre Sun Plaza
Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.
www.sun-plaza.ro

Mai multe detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/sun-trails-antreneaza-te-pentru-sun-challenge-2021/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 459

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 1317 zile, 17 Sep. 2020

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .