poze s p o r t

S.P.O.R.T

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Aprilie 2014 14:00
Strada Pitar Moş nr. 7-13, Sector 1

Categorii: Sport si Excursii

ASLS vă invită la S.P.O.R.T.

Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine vă aşteaptă miercuri 9 aprilie începând cu orele 14:00 la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, din strada Pitar Moş nr. 7-13, Sector 1, Bucureşti pentru o după-amiază în care ne vom distra, ne vom destinde, si vom învăţa despre beneficiile activităţii fizice zilnice şi despre importanţa unei alimentaţii sănătoase, într-o atmosferă plăcută si relaxată.

Sănătatea - Prima Opţiune în Rândul Tinerilor (S.P.O.R.T.) este un proiect care îşi propune să îi facă pe tineri să conştientizeze importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos, alternând exerciţiile fizice cu o dietă echilibrată.

Vom da startul activităţilor sportive cu o demonstraţie de fitness, susţinută de Mădălina Muscalu, după care publicul va avea ocazia să se mişte în paşi de zumba, în compania instructorului Machlah Maram. Maratonul va continua cu o demonstraţie de tenis de masă (susţinută de studenţi ai Universităţii Bucureşti), urmată de o demonstraţie de kickboxing a Clubului Sportiv Pretorians Team Bucureşti, dar şi de o demonstraţie de dans sportiv. Toate aceste activităţi se vor desfăşura în sala de sport din incinta Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, iar publicul va putea să participe activ, fie învăţând câţiva paşi de dans, câteva lovituri din kickboxing sau cum să lovească, în mod corect, mingea de tenis.

Iar cum pentru o viaţă sănătoasă, dieta joacă un rol esenţial, în paralel, se va desfăşura un atelier de gătit în cadrul căruia vor fi prezentate reţete simple, rapide şi sănătoase. De asemenea, veţi avea ocazia de a participa la un workshop despre nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, susţinut de către Alexandru Gabriel Streinu şi sponsorizat de către restaurantul Gargantua.

Începând cu orele 18:00, în cadrul unei conferinţe, oameni din lumea sportului precum: Conf. Dr. Alina Stoica-Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Bucureşti, Ciprian Bălănescu – campion naţional şi balcanic la duatlon şi triatlon, Gabriel Solomon - ultramaratonist de performanţă, dar si reprezentanţi ai companiilor ActiveLife (Marius Dincă) şi CardioMix (Mihai Dragomir), care vor vorbi despre beneficiile activităţii fizice şi despre influenţa sportului şi alimentaţiei sănătoase în vieţile şi carierele lor. Publicul participant va avea oportunitatea de a pune întrebări invitaţilor cu privire la importanţa activităţii fizice şi a nutriţiei în dezvoltarea armonioasă a tinerilor.

Proiectul S.P.O.R.T. face parte din seria proiectelor de sănătate, organizate de ASLS România, care au ca scop informarea tinerilor cu privire la importanţa depistării, prevenirii si tratării eventualelor problemele de sănătate.

Vă aşteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1427119880869849/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1324
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

serban

Adaugat in urma cu 3667 zile, 05 Apr. 2014

Adaugat de aslsserban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .