poze pelerinaj avantajos in tara sfanta
poze pelerinaj avantajos in tara sfanta

Pelerinaj avantajos in Tara Sfanta

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 11 Martie 2011 08:15 - Joi 17 Martie 2011

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 30/70

Pelerinaj Israel-Tara Sfanta

Ziua 1- Plecarea din Bucuresti cursa EL-AL,LY-574,ora 11:15 sosire pe Aerop.Ben Gurion,linga Tel Aviv-la ora 13:50.Transfer aeroport-Ierusalim-Ein Karem-patria Sf Ioan Botezatorul vizitarea bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”, fantana Fecioarei Maria-Cazare si cina la Hot.4* in IERUSALIM.

Ziua 2 -Mic dejun. BETLEHEM-vizitarea Bisericii Nativitatii si a criptei unde s-a nascut Domnul.Biserica catolica Sf.Ecaterina.Grota Laptelui.Optional continuarea calatoriei in desert cu minibuse arabe pina la Manastirea Sf.Sava si Sf.Teodosie.Retur la hotelul din prima seara.Cina si cazare hotel 4* IERUSALIM.

Ziua 3- Mic dejun. Incepem ziua urcind pe Mt. Maslinilor,vizitarea Manastirii ruse Eleon,bisericii Pater Noster(Tatal nostru), a Bisericii Dominus Flavit(Domnul a plins),Biserica Natiunilor (Agoniei) Gradina Getsimani cu Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor) Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia.Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care sa oprit Domnul pina la Sfintul Mormant.Urcare pe Golgota,Piatra ungerii,vizitarea tuturor paracliselor sfinte.Cina si cazare Hotel 4* BETHLEEM.

Ziua 4- Mic dejun.Vizitarea orasului de vest Ierusalim cu cladirile guvernamentale si cladirea Cnesetului-parlamentul israelian.Vzita pe Mt. Sionului,la Biserica Adormirii Maicii Domnului,Foisorul –Cina cea de taina (locul primei biserici crestine din lume),Mormintul marelui Rege David. Vizita la Zidul Plingerii.Vizita la Caminul si Biserica romaneasca din Ierusalim.La cerere (facuta din Romania),vizita la Yad Vasem-muzeul holocaustului, Cina si cazare Hotel 4* in BETHLEEM.
Ziua 5- Mic dejun. Deplasare Ierusalim- Coborim spre Marea Moarta-Intrare gratuita in orasul Ierihon-cel mai vechi oras din lume:vizita la biserica greco-ortodoxa unde vom vedea Dudul lui Zacheu si Biserica si Caminul romanesc de la Ierihon-Privire asupra Mt.Carantania
Optional continuarea drumului cu masini de teren arabe pina la Hozeva,pentru vizitarea Manastirii Sf.Gheorghe cu moastele,Sf.Ioan Romanul de la Neamt.Coborim la Marea Moarta,-400m.,cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moarta,scurta oprire la Mag.cu produse cosmetice. La cerere baie in Marea Moarta-gratuit la strandul Chibutzului Kalia. Deplasare spre Nord spre Galileea,urcind pe Valea Iordanului. Yardenit-vizita la locul amenajat al botezului.Cina si cazarea in orasul Tiberias, hotel de 4*.

Ziua 6- Mic dejun.Deplasare la Cana,vizita la biserica ortodoxa,aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea,transformarea apei in vin. Nazaret.Vizitarea Bisericii ortodoxe Sf.Gavril cu izvorul Mariei-pictata de Fratii Morosanu in anul 1977.Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat - Capernaum-Cetatea Domnului, Tabha unde Iisus a savirsit minunea inmultirii a 5 piini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii.
Optional ,in functie de timp,plimbare cu o copie a " barcii lui Isus",pe apele sfinte,si vizita la Capris-fca.de aur si diamante.Cina si cazare in Tiberias.

Ziua 7- Mic dejun.Parasim Tiberias si ne indreptam spre Mt.Tabor-vizitarea bisericii ortodoxe,aflate pe locul schimbarii la fata.HAIFA, splendid oras-port la Mediterana,aflat intr-un mare golf la poalele Mt.Carmel.Vom privi Templul cultului Bahai,cu gradinile
pe terase-etajate,superioare gradinilor de la Versailles.Vom vizita Biserica Stela Maris-Steaua Marii,cu grota Sf.Prooroc Ilie Tezviteanul.
Parasim Haifa si ne indreptam pe coasta Mediteranei spre Aeroportul international Ben Gurion pentru decolarea spre Bucuresti la ora 17:20 sau 19:25(cursa EL-AL-LY-571), incarcati de emotii si multumiti ca ati vizitat Tara Sfinta,si a-ti mers pe"Pe drumurile lui Iisus"

TARIF: 489 EUR + 150 LEI /pers./ loc in camera dubla
Supliment camera single: 180 euro/persoana
Tariful este valabil pentru un grup de 50 persoane
Supliment grup <50 pers – 50 euro/persoana

SERVICII INCLUSE:
 transport avion compania EL- AL Bucuresti – Tel Aviv - Bucuresti
 asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare
 6 nopti cazare cu mic dejun si cina inclus hoteluri ctg 4*,cu aer conditionat, baie, telefon, tv-cablu conform incadrarii israeliene si a programului dupa cum urmeaza: 2 nopti Ierusalim, 2 nopti Bethleem, 2 nopti Tiberias
 intrari la obiectivele precizate in program si tururile zilnice;
 taxi Tabor, Hozeva si Sf. Sava;
 transport autocar modern ( aer conditionat) pentru executarea programului
 ghid de limba romana in Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje atestat de Ministerul de Turism.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
 taxele de aeroport 120 euro/pers;
 asigurarea medicala;
 alte obiective turistice sau tururi neprecizate in program;
 Tips (bacsis), obligatorii in zona: 30 Euro/pers, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale/ghid;

NOTA: in functie de anumite situatii speciale, se va shimba ordinea vizitarii unor obiective sau se vor inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Israel. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.

Pret bilet: 650Euro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1477

Eveniment postat de organizator

lifetour

Adaugat in urma cu 4806 zile, 30 Ian. 2011

Adaugat de lifetour

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .