poze budo gym club participa cu patru sportivi la campionatul european
poze budo gym club participa cu patru sportivi la campionatul european

BUDO GYM CLUB participa cu patru sportivi la Campionatul European

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Iunie 2013 08:00 - Miercuri 12 Iunie 2013

Categorii: Sport si Excursii

Pe 8 iunie 2013, Budo Gym Club Bucuresti va participa cu patru sportivi la Campionatul European de Karate Kyokushin din Schweinfurt, Germania. Damian Deheleanu (seniori, kata si kumite, +90kg), Stefan Ilie (kumite seniori, -70kg), Marius Catargiu (kumite seniori, -70kg) si Razvan Rosu (kumite juniori, 14-15 ani, -65kg) sunt concurentii antrenati de Sensei Gruia Docan, care vor reprezenta clubul Budo Gym la competitia europeana din acest an.

Cei patru sportivi se vor intrece cu reprezentanti ai cluburilor din peste 20 de tari din Europa si vor fi arbitrati de un juriu alcatuit din mari maestri ai stilului kyokushin, care il vor avea ca invitat la editia de anul acesta si pe Yoshikazu Koi (6 dan), Presedintele Organizatiei Mondiale All Japan Kyokushin Union.

“Ne pregatim de jumatate de an pentru acest campionat si suntem convinsi ca vom veni acasa cu cel putin un titlu de campion european. Cei patru sportivi sunt foarte bine pregatiti si, chiar daca avem o mica accidentare a unuia dintre ei, speram ca refacerea sa decurga rapid si totul sa mearga asa cum ne-am propus.”, a declarat Sensei Gruia Docan.

Pentru sportivi, insa, participarea la Campionatele Europene este adesea limitata de posibilitatile financiare care ajung, de multe ori, sa afecteze dezvoltarea carierei unui tanar pasionat de karate. Din acest motiv, Sensei Gruia Docan a adresat un indemn tuturor companiilor si organizatiilor interesate sa devina sponsori si parteneri ai competitiilor sportive, incurajand implicarea acestora in cat mai multe proiecte:

“Este pacat ca multi sportivi fac eforturi financiare incredibile, cand ar trebui sa faca doar eforturi fizice care sa duca la performanta. Ne-am bucura sa primim mai mult sprijin din partea companiilor sau institutiilor din Romania si nu numai, astfel incat sportivii nostri sa se poata concentra, cu adevarat, pe sportul pe care l-au ales, nu pe posibilitati de auto-finantare. Asadar, oricine doreste sa sprijine participarea sportivilor nostri talentati la Campionatul European din Germania, de anul acesta, este mai mult decat binevenit!”, a continuat Sensei Gruia Docan.

Budo Gym Club Bucuresti nu se afla la prima sa participare la Campionatul European de Karate Kyokushin, clubul avand deja in palmares o medalie de bronz obtinuta la editia din 2011, prima la care Budo Gym a participat de la infiintare.

-//-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.
Promo: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4


Pentru inscrieri:
BUDO GYM CLUB
Str.Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5, Bucuresti
http://www.budogymclub.ro (email pagina de contact)
E-mail:budo_gym_club@yahoo.com
Tel: +40 722 391 438 / +40 740 143 820
https://www.facebook.com/BudoGymClub
http://revista.budogymclub.ro/
Program: Luni si Miercuri, intre orele 19:30 – 21:30
Vineri, intre orele 18:00 – 20:00

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1772
streetwisepr

Adaugat in urma cu 3956 zile, 29 Mai. 2013

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .