poze alearga pentru via a
poze alearga pentru via a poze alearga pentru via a

Aleargă pentru Viață!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Mai 2016 11:00
Rectorat Universitatea Politehnica, sector 6

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 150/500

Într-un timp în care viața ne aleargă permanent ne-am gândit să te invităm să alergi și TU pentru o viață! Prin urmare, Liga Studenților Electroniști organizează cea de-a VII-a ediție a crosului caritabil “Aleargă pentru viața”. Colectiv a devenit simbol al renasterii civice, dar si un moment de cumpana pentru cele peste 140 de familii ale caror membrii au cazut prada flacarilor cumplitului incendiu. Intr-o situatie similara se regaseste si familia Popescu al carei copil, Mihai, un tanar in varsta de numai 19 ani, se numara printre supravietuitorii incendiuluil. Acesta sufera de parapareza spastica,afectiune neurologica ce se caracterizeaza prin paralizia membrelor inferioare, descoperita la 6 luni,. Fiind o persoana puternica, boala nu a fost o piedica in calea implinirii visului sau de a duce o viata normala, el fiind prezent la concert in momentul declansarii incendiului. Totusi, ranile suferite nu au fost foarte grave: are urme la nivelul mainilor, pieptului si fetei, mai grave fiind insa cele emotional-afective. Prin urmare, datorita spiritului civic de care a dat dovada poporul roman fata de victimele incendiului, va invitam sa fim in continuare alaturi de Mihai Popescu si sa ii oferim sansa de a zambi din nou in data de 7 mai, in incinta rectoratului Universitatii Politehnica Bucuresti. Accesul la eveniment se face pe baza achizitionarii unei bratari in valoare de 20 de lei. Pentru mai multe detalii puteti accesa paginile: www.facebook.com/AleargapentruViata/ si www.aleargapentruviata.ro

30 octombrie 2015: o zi obișnuită de vineri ce se anunța a fi încheiată memorabil pentru împătimiții muzicii rock cu concertul trupei Goodbye to Gravity în club Colectiv. Nimeni nu știa însă că mult-așteptatul concert avea să se transforme în cel mai tragic eveniment din istoria modernă. Au trecut acum aproape cinci luni de la catastrofa care a marcat un popor întreg. Cinci luni de când viețile familiilor celor 63 de morți și peste 100 de răniți și-au schimbat cursul în urma incendiului din clubul Colectiv. Eforturile oficialităților și a celor din mass media de a afla cauza declanșării incendiului sau cine este defapt vinovat au pălit odată cu trecerea timpului, rămânând în urmă doar durere și întrebări fără răspuns.

Popescu Mihai este unul dintre cei care au fost prezenți la concert. Deși suferă de parapareză spastică, afecțiune neurologică caracterizată prin paralizie a membrelor inferioare, descoperită de la vârsta de 6 luni, acesta nu a lăsat boala să-i împiedice dorința de a duce o viață normală. Astfel că, alături de alți doi prieteni, a fost prezent la concert în momentul declanșării tragediei. Totuși, rănile suferite nu au fost foarte grave: incediul i-a lăsat urme la nivelul mâinilor, pieptului și feței, cele mai grave fiind la mâini.

Așadar, pentru că un astfel de dezastru nu se poate da uitării curând, pentru solidaritatea de care poporul, indiferent de generație, a dat dovadă în fața necazului, dar mai ales pentru Mihai, Liga Studenților Electroniști dă startul celei de-a 7-a ediții a crosului caritabil “Aleargă pentru viață!”. Alătură-te nouă în încercarea de a-i oferi lui Mihai o viață mai bună, dar și pentru a arăta că acea seară sumbră nu va fi uitată prea curând.

Mai multe detalii: http://aleargapentruviata.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 849
alina pantelimon

Adaugat in urma cu 2906 zile, 06 Mai. 2016

Adaugat de Alina15053

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .