poze expo pescuit pur si simplu expo aventuri la pescuit si vanatoare

Expo Pescuit pur si simplu/Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Septembrie 2014 10:00 - Duminică 21 Septembrie 2014
Parcul Tineretului (intrarea dinspre metrou Tineretului)

Categorii: Sport si Excursii , Targuri

Mii de modele si sute de marci de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit si vanatoare, la preturi promotionale!

Editia de toamna a celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din tara va avea loc in perioada 18 – 21 septembrie in Parcul Tineretului (intrarea dinspre metrou Tineretului).

Evenimentul, aflat la cea de-a paisprezecea editie, reuneste intr-un singur loc pe cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai apreciate magazine cu echipament de profil. Nu ratati lichidarile de stocuri si ofertele promotionale puse la dispozitie pe final de sezon!

Şi aceasta editie a targului aduce mii de modele si sute de marci de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit si vanatoare.Au confirmat deja prezenta la targ firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului si vanatorii, cum ar fi: Energofish, Normark/Total Fishing, Mim Team, Mille Maistro, Watson, Abrevis, Claumar Pescar, Senzor, Fiskars, Tapel, Pepe Carp Baits, Carping Club si multi altii.

Doar aici se pot intalni cele mai ravnite marci de pescuit intr-un singur loc: Shimano, Lamiglas, Trabucco, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Rapture, Owner, Benzar, Sakura, K-Karp, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, Maver Carp UK, Rublex, Carp Zoom, Gamakatsu, River2Sea, Korda, Kryston, Solar, Cralusso, Sportex, PB Products, Mivardi etc.

Ca de fiecare data, aveti ocazia de a castiga super–premii constand in scule, accesorii de pescuit si momeli, la tombola targului.
Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care nu s-au scumpit si si-au pastrat valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.
Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit ), revista numărul 1 de pescuit din România.

Va asteptam!

Mai multe detalii: http://www.expoaventuri.ro/targul-expo-pescuit-pur-si-simplu-expo-aventuri-la-pescuit-si-vanatoare-editia-a-xiv-a/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1358

Eveniment postat de organizator

picnic media

Adaugat in urma cu 3507 zile, 12 Sep. 2014

Adaugat de picnicmedia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .