poze the color run shine tour 2015 bucuresti piata constitutiei
poze the color run shine tour 2015 bucuresti piata constitutiei poze the color run shine tour 2015 bucuresti piata constitutiei poze the color run shine tour 2015 bucuresti piata constitutiei

The Color Run Shine Tour 2015 - Bucuresti, Piata Constitutiei

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Aprilie 2015 17:00 - Sâmbătă 25 Aprilie 2015

Categorii: Sport si Excursii , Petreceri

The Color Run se întoarce în România pentru cursele de alergare de la București și Cluj-Napoca. ”The Happiest 5k on the Planet” va avea în 2015 un element de noutate: pudra strălucitoare.

Uite cine s-a întors! După o primă ediție de succes, The Color Run revine în România pentru a-și răspândi dragostea față de culori. În 2015 vom avea patru curse electrizante de alergare pe distanța de 5 kilometri, primele două urmând să se desfășoare la București (25 Aprilie, Piața Constituției) și Cluj-Napoca (13 Iunie, Piața Unirii).
”The Happiest 5k on the Planet” va avea un nou concept. Pe lângă cele patru porți tradiționale de culoare, roșu, galben, portocaliu și verde, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare, cel cu pudra strălucitoare.
O cursă de alergare nu reprezintă o noutate. Probabil, au inventat-o oamenii peșterilor. Totuși, o alergare prin mirajul culorilor este ceva cu totul nou. Fie că-ți place să înghiți kilometri, fie că ești îndrăgostit de canapeaua de acasă sau de scaunul de la birou, o mișcare în plus reprezintă o oportunitate fantastică de a-ți colora cotidianul. Să fie clar, cronometrul rămâne oprit pe parcursul celor 5 kilometri!
Lucrurile mari se întâmplă atunci când îți iei inimă în dinți. România... ești gata? Pariez că da! Alături de prietenii tăi nu poți pierde. Alături de necunoscuți îți poți face noi prieteni. Culorile unesc! La The Color Run, bucuria oamenilor este contagioasă. Cum să nu fii fericit? Iar la finalul cursei, curcubeul de culori în care vei fi integrat va vibra la tensiune înaltă pe portativul muzicii.
Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuți. ”The Happiest 5k on the Planet” te așteaptă să celebrezi bucuria și originalitatea într-o cursă în care albul devine curcubeu.

The Color Run România susține proiectul social Grow, dezvoltat de Școala de Valori. Prin acest program, adolescenții din Grow sunt ajutați să-și descopere valorile și să-și aleagă drumul în viață.
Primul eveniment The Color Run s-a desfășurat în ianuarie 2012, în Phoenix, Arizona. În cei trei ani, ”furtuna de culoare” a trecut prin 270 de orașe din 30 de țări și a angrenat peste șase milioane de alergători. În cele patru curse disputate anul trecut la București (26 Aprilie și 13 Septembrie), Cluj-Napoca (13 Iulie) și Mamaia (26 Iulie) au participat peste 10.000 de persoane. În 2015, ”The Happiest 5k on the Planet” va avea mai mult de 300 de evenimente, în 50 de țări.
Licența The Color Run Romania este deținută de Kick Off Events, agenție de publicitate full-service, fondată în 2005.
Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România, iar pagina de Facebook oferă poze, video şi ultimele informații despre cursele euforice in culori.

Mai multe detalii: http://thecolorrun.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2869
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

catalina andreea

Adaugat in urma cu 3349 zile, 18 Feb. 2015

Adaugat de Cătălina13653

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .