poze trofeul cupei romaniei ajunge in magazinul kaufland din bucuresti

Trofeul Cupei României ajunge în magazinul Kaufland din BUCURESTI

Bucuresti , Bucuresti. Joi 25 Mai 2017 14:00 - Joi 25 Mai 2017
magazinul Kaufland Mihai Bravu (str Răcari nr 5)

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/2000

Iubitorii fotbalului care vin joi, 25 mai, la Kaufland Mihai Bravu vor avea ocazia să se fotografieze cu mult râvnita Cupă.

După tur, trofeul va fi înmânat echipei câștigătoare a Cupei României, ediția 2016-2017, în urma finalei programate sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.
Trofeul Cupei României va fi expus în intervalul orar 14:00 – 20:00, marți, 23 mai, în magazinul Kaufland din Giurgiu (din b-dul București nr. 197), miercuri, 24 mai, în magazinul Kaufland din Ploiești (str. Republicii) și joi, 25 mai, în București, în magazinul Kaufland din cartierul Mihai Bravu (str Răcari nr 5).
Susținătorii Astrei Giurgiu și FC Voluntari, echipe care se întâlnesc în ultimul act al competiției, sunt invitați să își încurajeze jucătorii și să vină să se fotografieze cu trofeul care poate ajunge în vitrina clubului favorit.
Kaufland România este partener oficial al Cupei României pentru al doilea an consecutiv, din dorința de a promova sportul, un stil de viață sănătos și de a sprijini valorile românești.
Trofeul, o cupă care are la bază o minge de fotbal, este realizat din argint masiv și a fost creat de un bijutier din Germania, care și-a dorit să rămână anonim. Măsoară 60 de centimetri în înălțime și cântărește 12 kilograme. Pe el sunt filigranate stema României și emblema FRF, iar pe soclu sunt imprimate toate câștigătoarele Cupei din 2002 și până azi.
Actualul trofeul al Cupei României se acordă câștigătoarei începând din anul 2002. Atunci, Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis și președinte al Comitetului Olimpic Român, l-a donat Federației Române de Fotbal.
De când se acordă noul trofeu, cupa a trecut prin vitrina a 6 cluburi. Este transmisibilă, astfel că, prin regulament, cupa ajunge în posesia câștigătoarei noii ediții pentru cel puțin un an.

Mai multe detalii: https://www.kaufland.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 575

Eveniment postat de organizator

rms

Adaugat in urma cu 2084 zile, 23 Mai. 2017

Adaugat de roxanas

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .