poze crosinvers 2014

CROsinverS 2014

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 7 Septembrie 2014 09:00 - Duminică 7 Septembrie 2014
Parcul Tineretului - Intrarea Șincai

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 500/1000

Compania BGS, susținută de Fundația Mereu Aproape, dă startul pentru a doua oară la CROsinverS, singurul cros din România la care se aleargă cu spatele în scop caritabil. Duminică, 7 septembrie, începând de la ora 9:00 cei care vor să-i ajute pe Roberta, Mihai sau Horia sunt așteptați în Parcul Tineretului, intrarea Șincai, să alerge 1 km cu spatele.

La prima ediție a CROsinverS peste 600 de oameni au alergat cu spatele, iar prin susținerea lor starea de sănătate a lui Emi, Luca și Cristi s-a îmbunătățit. Anul acesta povestea continuă, doar numele copiilor se schimbă. Nimeni nu știe când au zâmbit ultima oară sau când s-au jucat ultima oară, nimeni nu știe dramele prin care trec acești copii și părinții lor.
BGS împreună cu sponsorii evenimentului donează 10 euro pentru fiecare participant care face o cursă completă. La fel ca la prima ediție vor exista 3 starturi, unul pentru Roberta, unul pentru Mihai și unul pentru Horia.
ALEARGĂ pentru ei la CROsinverS!
Roberta (1 an și 6 luni) până la 9 luni a plâns și a zâmbit ca un copil normal, după care părinții au observat că în momentul în care o strigau se ducea în partea opusă, iar ochii aveau mișcări neregulate. În urma a numeroase consultații Roberta a primit un diagnostic dur: tumori pe retină, tumori canceroase care i-au afectat deja vederea. Pentru a nu fi condamnată la o viață în întuneric, Roberta are nevoie de o intervenție la o clinică din Franța.
Din cauza unei nașteri premature și a complicațiilor intervenite la naștere Mihai (1 an și 4 luni) suferă de Sindrom West și de tulburare globală a personalității. Nu își poate vedea părinții, nu poate merge, iar zâmbetele sunt înlocuite de lacrimi. Mihai trebuie să ajungă de urgență în SUA pentru o operație la ochi și pentru recuperare neuromotorie.
Horia (1 an și 7 luni) a avut o evoluție aparent normală până la vârsta de 7 luni, după care a început să facă crize de epilepsie din ce în ce mai dese și mai violente. După numeroase investigații, medicii i-au dat un diagnostic foarte rar – anomalie de migrare neuronală, iar din cauza acestei boli evoluția sa firească este întreruptă. Singura sa șansă de a se juca cu fratele său și de a avea o copilărie normală este o operație la Hanovra.
Pentru a participa la CROsinverS este necesară confirmarea prezenței prin „join”/”participă”, la evenimentul CROsinverS 2014, de pe pagina de facebook BGS Oficial http://on.fb.me/VKAVec și prin confirmarea cu nume, prenume, e-mail, la numărul de telefon 0756 296 842.

Vino pe 7 septembrie la eveniment și aleargă pentru Roberta, Mihai sau Horia.
Aleargă cu spatele și ajută-i să zâmbească.
Evenimentul este suținut de Fundația Mereu Aproape, 7 days, Gift Solutions, BCR, Himalaya și Bucovina.

Mai multe detalii: http://on.fb.me/VKAVec

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 912

Eveniment postat de organizator

loredana vatavoiu

Adaugat in urma cu 3464 zile, 29 Aug. 2014

Adaugat de loredana.vatavoiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .