poze atelier exceptional de dans irlandez

Atelier exceptional de dans irlandez

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Mai 2011 - Duminică 29 Mai 2011
Str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 15/50

Afilierea dintre STEYsha School of Irish Dance, România şi ISTA School of Irish Dance, Polonia va debuta efectiv în week-endul 28-29 mai 2011, cu ocazia primului atelier intensiv de dans irlandez cu Anna Tillak TCRG (Profesor Certificat de Comisia de la Dublin), adresat tuturor dansatorilor neînregistraţi cu alţi TCRG şi non dansatorilor, indiferent de vârstă.

1. CÂND?

Sâmbătă, 28 mai – Duminică, 29 mai 2011. Participanţii vor fi împărţiţi pe grupe, fiecare având de-a lungul celor două zile program separat, ce urmează a fi anunţat ulterior pe blogul şcolii (http://steysha.blogspot.com).

2. UNDE?

Str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucureşti, în sala de dans a STEYsha. Clădirea se află în zona Gara de Nord, Piaţa Matache.

3. CINE PREDĂ?

ANNA TILLAK, TCRG – singurul instructor de dans irlandez din Polonia ce deţine certificare din partea Comisiei de dans irlandez din Dublin.

Anna este un instructor cu experință, dovadă fiind participarea dansatorilor săi în competițiile internaționale. Ea este, de asemeni, dansatoare și coregrafă a cunoscutului grup polonez Elphin, în cadrul căruia contribuie la elementul de creație. Anna îmbină laturile modernă și tradițională ale dansului lrlandez, permițându-le dansatorilor săi să se exprime la capacități maxime atât la competiții, cât și în spectacole.


4. CUI SE ADRESEAZĂ ATELIERUL?

Atât copiilor, cât şi adulţilor de toate vârstele, cu sau fără experienţă anterioară în dansul irlandez, neînregistraţi cu alţi TCRG.





5. DE CE SĂ PARTICIPI LA ATELIER?

• Atelierul este echivalentul unui curs prelungit, pe parcursul căruia se lucrează pe tehnicile de dans şi rezistenţa fizică, pe îmbunătăţirea dansului fiecăruia şi pe învăţare de paşi noi.
• Atelierul îţi va permite să înţelegi mai bine părţi tehnice şi elementele de dans pe care nu ai avea timp să le aprofundezi în timpul unui singur curs normal.
• Stilul şi dansurile Annei vor veni excelent în completarea a ceea ce se învaţă la cursurile săptămânale în STEYsha.
• Pentru cei interesaţi de performanţă, participarea periodică la un atelier va permite o evoluţie mai rapidă.
• Pentru cei interesaţi de întreţinere fizică, două ore intensive de atelier sunt echivalentul a trei zile de mers la sala de fitness.
• Pentru cei ce vin la cursuri doar de plăcerea dansului, vor putea învăţa paşi noi, diferiţi de cei oferiţi la cursurile săptămânale.
• Dacă-ţi dai seama că-ţi place dansul irlandez, te poţi înscrie în STEYsha şi reveni pentru cursuri săptămânale, sau ateliere periodice (la preţ redus), iar dacă nu crezi că te potriveşti cu stilul, rămâi cu un week-end de mişcare fizică după care organismul tău tânjeşte !

6. PARTICIPANŢII DIN ALTE ORAŞE

În sprijinul participanţilor din alte oraşe, există opţiuni de cazare ieftine la zece minute de sala de dans, pentru doar 10 euro pe noapte de persoană. Hostelul dispune de 22 de locuri de cazare, aşa că rezervările trebuiesc făcute din timp. http://www.friendshostel.ro/
Există şi posibilitatea unei cazări mai ieftine şi mai simple, la cerere.

Dacă veniţi în grup, atenţie la discounturile oferite de CFR pentru grupuri de la două persoane în sus.

7. CUM MĂ ÎNSCRIU?

Înscrierea se face prin telefon la 0740.680.805 sau mail: steysha.irishdance@gmail.com, în perioada 3 – 23 mai şi presupune achitarea în avans a 50% sau 100% din taxa de participare, personal, la sediul STEYsha, sau prin transfer bancar, la numărul de cont furnizat la cerere.

8. TAXA DE PARTICIPARE

Participarea la atelier se face în baza achitării taxei de 100 de ron de persoană pentru întreg week-endul.
Taxa pentru cursanţii STEYsha este de 50 ron pentru întreg week-endul.

Programul atelierului va fi postat ulterior pe blogul şcolii: http://steysha.blogspot.com şi pe pagina de Facebook: Stey Sha.
CONTACT: Mara CERNAT, 0740.680.805, steysha.irishdance@gmail.com

Mai multe detalii: http://steysha.blogspot.com/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1688

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4710 zile, 06 Mai. 2011

Adaugat de steysha.irishdance

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .