poze toc toc se va juca in exclusivitate la grand cinema more

TOC TOC se va juca in exclusivitate la Grand Cinema & More

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Octombrie 2014

Categorii: Spectacole si Filme

Piesa frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani ajunge, in sfarsit, si in Romania

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat Muzicalul Chicago, primul musical de tip Broadway din Romania, revine la Bucuresti! Reguant va transforma TOC TOC, o comedie irezistibila a secolului XXI, intr-un clasic contemporan in care poantele se succed una dupa alta intr-un ritm tot mai alert si in care se rade in hohote de la inceput si pana la sfarsit! Spectacolul are premiera pe 18 octombrie 2014 si se se va juca, in exclusivitate in Romania, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, fiind inclus in stagiunea culturala 2014/2015.
Ce legatura poate sa existe intre o maniaca a curateniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta, o fanatica a controlului, o tanara ce repeta fiecare fraza de doua ori si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste?
Povestea celor sase pacienti cu tulburari obsesiv-compulsive (TOC) care organizeaza o sesiune ad-hoc de terapie in grup in sala de asteptare a unui psihiatru renumit a starnit hohote nebune de ras in randul a milioane de spectatori pe tot Globul si a generat rectii entuziaste in presa de pretutindeni.
Imediat dupa premiera din 2005 de la Paris, Le Parisien scria "Toc Toc se prezinta ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reusit o lucrare impecabila”. Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzanta, cu o pirueta finala neasteptata”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plina de viata care, departe a de fi triviala, ne da o lectie de toleranta si umanitate” .
Din distributia montarii din Romania fac parte: Andrei Duban, Anca Turcasiu, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Monica Ciuta, Doina Antohi, Andrei Mateiu, Victor Bucur, Cristian Mitescu si Daniel Burcea.
Spectacolul este organizat de compania 2Think Marketing, iar producatorul executiv al TOC TOC, Mihaela Popescu, este acelasi cu care Grand Cinema & More a colaborat si la comedia Boeing Boeing. Aceasta din urma a fost un proiect de succes, cu mare priza la public, care s-a jucat timp de 2 ani in sala Epika a cinematografului. In acelasi timp, Mihaela Popescu a avut o colaborare frumoasa in trecut si cu regizorul spaniol al piesei, Ricard Reguant, in cadrul primului spectacol regizat de acesta in Romania – Muzicalul Chicago. Alaturi de producatorul executiv, TOC TOC reuneste mai multi actori din echipa musicalului: Andrei Duban, Anca Turcasiu si Victor Bucur.
Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar scenografia este semnata de una dintre cele mai talentate scenografe din noua generatie, Ioana Pashca.

Premiera spectacolului va avea loc sambata, 18 octombrie la ora 19.
Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema & More si online. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook www.Facebook.com/TocTocRomania si pe www.grandentertainment.ro.

TOC TOC este un spectacol recomandat de Magic FM.
Partenerii media ai spectacolului sunt: Revistele Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Cosmopolitan, Sapte Seri si Comunicatedepresa.ro.
Productia spectacolului a fost una foarte complexa si a putut fi realizata datorita sprijinului important al unor parteneri de nadejde: ClassLiving, Hotelul Pullman, Happy Tour, XT Deco, Cumpana, Utok.

Informatii despre Grand Cinema &More
Stagiunea culturala 2014-2015 a Grand Cinema & More cuprinde atat spectacole de opera, balet si teatru sau teatru pentru copii, cat si spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Grand Cinema & More continua sa ofere publicului o experienta culturala alternativa, care impune un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrului comercial Baneasa Shopping City. Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Informatii despre 2Think Marketing
2Think Marketing este o companie de consultanta in afaceri si organizare de evenimente care, pe langa un numar impresionant de proiecte de marketing digital in domenii variate precum HORECA, turism, consultanta sau retail, are in portofoliu si proiecte de amploare in mediul offline precum:
• Campania de lansare a fan clubului oficial F.C. Barcelona in Romania, un eveniment intens mediatizat la care au participat peste 3.000 de persoane pe plaja din Costinesti
• Evenimentul de lansare a francizei ViscaBar in Romania
• Evenimentul “Intalneste-ti Campionii” – Intalnirea de socializare (urmata de o sesiune de autografe si party) a Nationalei Artistilor Fotbalisti, castigatori ai Cupei Mondiale ArtFootball 2014, cu fanii in Ploiesti
• Evenimentul expo-educational international de franciza FranchiWorld
2Think Marketing este condusa de David Santos, un antreprenor spaniol cu o vasta experienta in campanii de comunicare si expansiune a afacerii in sistem de franciza, printre proiectele coordonate de el numarandu-se si procesul de rebranding al companiei Amena in Orange pe teritoriul Spaniei. De asemenea, David Santos este specializat in tehnici de vanzari motivationale, participand in calitate de trainer la cursuri in acest domeniu atat in Spania cat si in Romania.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3487 zile, 10 Oct. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .