poze teenmedia academy inaugureaza un supermarket teatral aniversar

TeenMedia Academy inaugurează un SUPERMARKET teatral – Aniversar

Bucuresti , Bucuresti. Luni 19 Decembrie 2016 20:00
IN CULISE. La Scena. Calea Calarasilor nr 55

Categorii: Spectacole si Filme

Teen Media Academy: Cursurile de actorie te ajută să faci primii paşi – fie către o carieră de actor, fie către descoperirea sinelui

Pentru a mai domoli puțin febra Black Friday și a cumpărăturilor de sărbători, școala de teatru TeenMedia Academy va sărbători șapte ani de existență prin inaugurarea unui SUPERMARKET – un spectacol încărcat de umor și ironie fină despre preocuparea noastră excesivă pentru achiziționarea de bunuri. Premiera va avea loc pe 19 și 21 decembrie, de la ora 20:00, în mansarda de pe Calea Călărașilor nr. 55.
TeenMedia Academy, una dintre cele mai performante școli particulare de teatru dedicată oamenilor obișnuiți, va sărbători șapte ani de existență printr-o producție impresionantă din toate punctele de vedere. Spectacolul aniversar urmează rețeta succesului din showbusiness-ul occidental: jingle-urile, tema și povestea sunt exact ca în musical-urile americane, însă adaptate pe realitățile românești, marcate de consumul post-comunist abuziv. SUPERMARKET este o adevărată revelație în domeniu, fiind realizat integral cu oameni obișnuiți, care și-au descoperit talentul și pasiunea prin intermediul cursurilor de actorie.
Pentru că în zilele noastre lucrurile se întâmplă pe repede-înainte și din ce în ce mai „la vedere”, musicalul SUPERMARKET are scopul de a-i ține societății actuale o oglindă a adevărului în față și de a pune accent pe înțelegerea față de dilemele și problemele omului recent. Comicul actualității nu trage de urechi moralizator, ci încearcă să-i trezească și să le reamintească celor prinși în nervroză a shopping-ului și într-o goană falsă după fericire despre lucrurile care contează cu adevărat: umanitatea, sentimentele și idealurile.
Scris de Theo Herghelegiu, figură emblematică a teatrului independent românesc, spectacolul a fost lansat în anul 2011 ca „o mică zguduială artistică” ce trăgea un semnal de alarmă umoristic asupra fenomenului consumismului.
„Supermarket este un muzical anti-reţetă. Este un produs la limita dintre parodie şi comedie neagră (…), un spectacol bazat pe auto-ironie şi pe spirit cinic, învelit întru edulcorare în pseudo-debilitatea discursului. Sub aparenţa de simplitate extremă a versurilor şi a replicilor rostite, se zvârcoleşte o problematică acută printre rânduri, neiertând pe nimeni. Îţi vine să râzi, îţi vine să plângi, îţi vine să înjuri, să tremuri, să te răsteşti la cei de pe scenă, sau să-i compătimeşti, sau să-i iei de urechi… La final de tot, îţi vine să intri în primul supermarket care îţi iese în drum, să cânţi ceva cât te ţin plămânii şi p’ormă s-o iei la fugă, râzând…” (Theo Herghelegiu)
SUPERMARKET MUZICAL
De Theo Herghelegiu

Distribuție: Ionuț Gurgu, Diana Dumbravă, Gwendoleen Cepraga, Diana Simulescu, Dana Badiu, Natalia Russ, Dana Roman, Bianca Durdui, Martina Voicu, Larissa Săndulescu, Mihai Bădoi, Dragoș Simion, Dorin Enache, Grațiela Popa, Dana Gherase

Coregrafie: Mariana Gavriciuc
Îndrumare muzicală: Luiza Dan
Muzica: Eduard Jighirgiu
Regia: Cristian Bajora

Biletele se pot achiziționa de Calea Călărași nr. 55 – cu rezervare la 0735 026 762. Pentru mai multe detalii despre echipa artistică și cursurile de actorie vizitați www.teenmedia.ro.

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 633
teodora rosu

Adaugat in urma cu 2668 zile, 07 Dec. 2016

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .