poze teatrul nou prezinta teatru la garaj necasatoria
poze teatrul nou prezinta teatru la garaj necasatoria poze teatrul nou prezinta teatru la garaj necasatoria poze teatrul nou prezinta teatru la garaj necasatoria

Teatrul Nou prezintă Teatru la GARAJ - Necăsătoria

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Iunie 2020
pin Strada Gheorghe Țițeica 85

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/102

Amy și Sean sunt un cuplu obișnuit care locuiește împreună. Se iubesc și au țeluri comune. Aproape...

Teatrul Nou se reînnoiește, se adaptează și se extinde! Măsurile impuse de autorități care previn răspândirea Coronavirusului au făcut ca spațiul nostru din Strada Sf. Ștefan nr. 8 să devină neîncăpător pentru voi, publicul nostru drag. Din respect și grijă pentru voi, ne adaptăm și demarăm proiectul TEATRU LA GARAJ, o inițiativă cu aer industrial-artistic prin care îmbinăm distanțarea socială și setea de cultură. Credința că teatrul vindecă suflete într-o societate în care toți suntem răniți, indiferent de statutul nostru în ea, ne motivează să insistăm să aducem arta noastră aproape de voi indiferent de vremurile prin care trecem.

Rândurile se îndepărtează ușor, ușor de scenă, din cauza condițiilor impuse de organizarea unui astfel de eveniment, așa că am ales să formăm mai multe categorii de bilete, cu cât prețul unui bilet scade, cu atât cresc metri față de scenă. În același timp realizăm că oamenii nu vin doar singuri la teatru și vor să împărtășească experiența cu persoanele dragi cu care locuiesc, așa că punem la dispoziția dumneavoastră bilete duble și bilete single.




Eterna bătălie între sexe ia o turnură haioasă și modernă în piesa lui Matt Morillo. Piesa este o comedie care are în prim plan dorințele romantice, tradițiile și compromisurile pe care le fac doi oameni atunci când sunt într-o relație. Căsătoria poate fi o tradiție stupidă peste care se poate trece, dar poate fi și o soluție validă, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord cu una din variante. Dar ce te faci când cei doi au păreri complet diferite? Amy și Sean, doi oameni care se află într-o relație de 2 ani și nouă luni și care locuiesc împreună, se întorc de la o nuntă unde ea a prins buchetul și el jartiera. Evenimentul o face pe Amy să viseze ziua în care va deveni mireasă, dar Sean este împotriva căsătoriei. După o glumă pe care Sean o face, spiritele se incing si incepe războiul în care fiecare se folosește de tot ce are pentru a învinge. Argumentele delicioase și tot ce fac și spunîn încercarea de a avea dreptate sunt lucruri pe care cu toții le-am facut în relațiile pe care le-am avut, le avem sau le vom avea.

Întrebările sunt simple: Care este legătura dintre iubire și căsătorie?

Cât este tradiție/educație și cât este dorință, în decizia unei căsătorii? Cât ajută sau cât incurcă o căsătorie, iubirea? Vrem, sau trebuie, să ne căsătorim?

“Necăsătoria” este piesa perfectă pentru cei căsătoriți, cei care vor să se căsătorească, cei care nu vor să se căsătorească, cei care s-au gândit să se căsătorească, cei care știu un cuplu căsătorit, cei care știu pe cineva care nu trebuia să se căsătorească și pentru toți ceilalți.

Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/necasatoria-1408

Pentru a respecta regulile distanțării sociale impuse de autorități și pentru a evita aglomerația, accesul va fi deschis începând cu ora 19:00. Vă rugăm insistent să veniți echipați, conform normelor legislative impuse de Guvern, cu mască și mănuși și să nu modificați amplasarea locurilor. Celor care nu respectă aceste reguli nu li se va permite accesul în spațiul destinat spectacolelor și vor pierde contravaloarea biletului achiziționat.

Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară. Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.


Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la office@teatrulnou.ro.



Vă mulțumim pentru înțelegere!

Mai multe detalii: https://www.mystage.ro/spectacole/necasatoria-1408

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 832
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

teatrul nou

Adaugat in urma cu 1575 zile, 05 Iun. 2020

Adaugat de Teatrul Nou

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 22 Nov 2024 - 24 Nov 2024
denta

DENTA

Bucuresti, Bucuresti. 10 Oct 2024 - 12 Oct 2024
  • Ai ceva de zis?

    .