poze teatrul andarica la grand cinema digiplex

Teatrul Țăndărică la Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 5 Octombrie 2013

Categorii: Spectacole si Filme

Grand Cinema Digiplex găzduiește noua stagiune a Teatrului de Animație Țăndărică

Teatrul de Animație Țăndărică vine în această toamnă la Grand Cinema Digiplex. Cele mai îndrăgite piese de teatru pentru copii din stagiunea 2013 – 2014 vor fi jucate în fiecare weekend, în sălile cinematografului din Băneasa Shopping City.
“Prin acest parteneriat exclusiv, readucem la Grand Cinema Digiplex poveștile și artiștii Teatrului de Animație Țăndărică în dorința de a oferi un plus de valoare și de divertisment educativ copiilor ce ne vizitează la fiecare sfârșit de săptămână”, spune Atena Balint, Alternative Content și Event Manager în cadrul Grand Cinema Digiplex.
Teatrul de Animație Țăndărică, un reper cultural pentru copii, recunoscut prin numeroasele distincții naționale și internaționale obținute, va pune în scenă unele din piesele cele mai aplaudate de către cei mici. În luna octombrie, copiii se vor bucura de clasicele povești Fata babei și Fata Moșneagului, Păcală, Motanul Încălțat și Capra cu Trei Iezi, aduse la viață de actori și păpuși mânuite cu talent și măiestrie.
Spectacolul Fata Babei și Fata Moșneagului este o interpretare modernă a clasicei povești a lui Ion Creangă în care valori umane absolute, precum cinstea, bunătatea și destoinicia au un rol principal. Piesa va fi jucată în zilele de 5 și 6 octombrie, de la ora 11.00.
Copiii se vor putea bucura de umorul și istețimea lui Păcală, erou al poveștilor populare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11.00. „Foarte interesantă în spectacol, cu joc de volume, proporţii şi perspective este alternarea personajelor interpretate de actori în carne şi oase cu dublul lor - păpuşa, mânuită cu iscusinţă. Un Păcală mare şi unul mic, un preot burtos la dimensiunile lui, unul mic, la fel de antipatic. Interesant cum dialogul acesta pe voci diferite antrenează imagini diferite care - reale sau de «poveste în poveste» - păstrează dimensiunile şarjei şi ale grotescului", scria cronicarul de la “Teatrul Azi”.
Celebra poveste a Motanului încălțat, scrisă de Charles Perrault, un “patriarh” al pieselor nemuritoare, va fi jucată la Grand Cinema Digiplex într-un spectacol populat de păpuși de diverse tipuri și mărimi, măști și actori reali. Piesa va putea fi văzută pe 19 octombrie, de la ora 11.00.
Piesa Capra cu trei iezi, un spectacol antrenant ce aduce pe scenă povestea plină de morală scrisă de Ion Creangă, dar și frumusețea veșmintelor tradiționale românești, se va juca sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 11.00.
Parteneriatul Grand Cinema Digiplex cu Teatrul de Animație Țăndărică din această toamnă vine ca o continuare firească a colaborărilor anterioare care, datorită spectacolelor minunate, s-au bucurat de un mare succes în rândul copiilor și al părinților.
Programul complet al pieselor Teatrului de Animație Țăndărică ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex va putea fi găsit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.

Mai multe detalii: http://www.grandcinemadigiplex.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3858 zile, 26 Sep. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .