poze sa fim un colectiv pentru remus vasiliu

Sa fim un COLECTIV pentru Remus Vasiliu

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 20 Martie 2016 19:00
Copper's Pub, bd. Hristo Botev nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 40/120

Duminica, 20 martie, Trupa Obligo se alatura demersului nostru si ne promit o seara de improvizatie unica. De la ora 19:00, la Copper’s Pub. Va asteptam!

Remus Vasiliu. Are 27 de ani si multi ani a lucrat in domeniul IT-ului. Este pasionat de istorie, de munte, de plimbari si de…role. Cu putin timp inainte de tragedia din Colectiv era student in primul an la Facultate de Istorie. Isi doreste mult sa studieze arheologia, sa devina profesor, sa lase ceva in urma sa. O meserie atat de frumoasa si de importanta pentru educatie. Din pacate, pentru un timp, acest vis nu si-l poate indeplini, dar si noi si Remus avem speranta ca impreuna vom reusi! A avut arsuri pe o mare parte din corp si are nevoie de o operatie la mana dreapta (de alungire a tendoanelor ) si apoi de o orteza… Are nevoie de haine speciale, cu protectie UV si de foarte multa recuperare.Dar mai presus de toate are nevoie de sprijinul nostru si vrem sa ii fim alaturi!
Dupa toate cate i s-au intamplat are puterea sa vorbeasca atat de frumos despre medicii care i-au purtat de grija si in continuare ii sunt alaturi. Am auzit de la el doar cuvinte de lauda la adresa acestor ingeri pazitori… Este vorba despre tot personalul de la Spitalul Militar din Bucuresti. Acum isi doreste sa faca lucruri normale pe care le facea si inainte de cumplita zi 30 octombrie. Insa cel mai multi si doreste sa isi reia cursurile la facultate.

Duminica, 20 martie, Trupa Obligo se alatura demersului nostru si ne promit o seara de improvizatie unica. De la ora 19:00, la Copper’s Pub. Va asteptam!

Rezervari: 0372.705.933
Pret bilet: 35 Ron

In urma tragediei de la Colectiv, generatia noastra a primit o misiune importanta. Pe care trebuie sa ne-o asumam si sa o tratam cu sensibilitate, dar si cu implicare si responsabilitate. Sa nu ii uitam pe cei care nu mai sunt printre noi. Sa le fim alaturi celor care au supravietuit si au mare nevoie de noi. Sa incetam a ne mai plange de sistemul din Romania fiindca atat cat mai traim, cel mai probabil lucrurile nu se vor schimba. Sa facem cu adevarat ceva. Sa ne cunoastem, sa ne ajutam reciproc, sa fim din ce in ce mai multi pentru ca “binele sa prinda radacini”.
Astfel ca, ne-am hotarat sa constuim ceva alaturi de voi toti! Din 21 februarie, On Stage Teatru va organiza la Copper’s Pub, in fiecare luna un eveniment caritabil dedicat unor cauze in care credem, unor oameni cu suflet frumos, unor copii, tineri sau batrani care au nevoie de noi. Vom incerca sa ajutam cat mai multe familii care au fost implicate intr-un fel sau altul in tragedia din Colectiv, precum si alte cauze pe care le cunoastem personal si care nu au in spate vreo asociatie sau fundatie… care nu stiu de unde pot primi ajutor…

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/591286884359715/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 711

Eveniment postat de organizator

pascu alexandra

Adaugat in urma cu 2962 zile, 10 Mar. 2016

Adaugat de Pasco

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 87

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .