poze romanul scrisori catre rita ajunge pe scena teatrului in culise

Romanul „Scrisori către Rita” ajunge pe scena Teatrului În Culise

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Aprilie 2012 19:00
În Culise Teatru Pub, Strada Stefan Mihaileanu nr. 53

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 30/70

Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită pe 21 Aprilie, ora 19:00, la premiera spectacolului-serial „Scrisori către Rita”. În premieră în România (probabil şi în lume) foiletonul teatral SCRISORI CĂTRE RITA, de Ştefan Caraman, ajunge pe scena teatrului În Culise. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de discuţii la care vor fi prezenţi autorul Ştefan Caraman, regizorul Cristian Bajora şi actorul Ştefan Nistor.

Aveţi pentru prima oară ocazia să întâlniţi pe viu personajele romanului explozie al anului 2011, scris pe un blog în perioada 2009-2010, sub pseudonimul Kaos Moon. Serialul - pentru că vorbim despre primul sezon - are 12 episoade, iar fiecare episod va fi reprezentat o dată în fiecare săptămână. Toate reprezentaţiile vor începe la ora 19:00, iar în cazul în care locurile vor fi ocupate vom încerca o a doua reprezentaţie de la ora 21:00. Datele reprezentaţiilor sunt: 21 Aprilie, 28 Aprilie, 04 Mai, 15 Mai, 27 Mai, 1 Iunie, 7 Iunie, 14 Iunie, 21 Iunie, 28 Iunie, 5 Iulie, 12 Iulie.
Ştefan Caraman ne spune care este povestea: „Pe scurt : Nic Labis, un upgrade al marelui poet (dar fara sa ii replice talentul), un minuscul locuitor la bloc si drumul lui de la finish catre linia de start. Scrisori catre Rita e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste; pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi ... Nic e un mic Isus care ne spala de pacatul ipocriziei.”
Abonamentele au fost puse în vânzare la Teatrul În Culise astfel:
Pachetul I – reprezentând un abonament cu bilete pentru toate cele 12 spectacole în valoare de 150 de lei.
Pachetul II - reprezentând un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscripţionat cu un citat din roman in valoare de 200 de lei.
Pachetul III – reprezentând un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscripţionat cu un citat din roman la care se adaugă un exemplar de carte, în valoare de 250 lei
Pentru ceilalti spectatori, care vor opta doar pentru anumite episoade, oferim bilete de intrare/reprezentaţie - valoarea acestora fiind 30 RON, în limita locurilor rămase după vânzarea abonamentelor.
Pe toată perioada derulării proiectului, în incinta teatrului veţi găsi la vânzare exemplare din SCRISORI CĂTRE RITA (editura TRACUS ARTE Bucureşti), precum şi tricouri inscripţionate cu citate din carte.
Vă invităm călduros la o călătorie teatrală originală şi sexy, plină de poezie şi umor deopotrivă şi, înainte de toate, irepetabilă. Sâmbătă, 21 aprilie, ora 19:00. Locurile sunt limitate!
Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau pe site http://teatru.inculise.ro/.

Mai multe detalii: http://teatru.inculise.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1074

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4375 zile, 06 Apr. 2012

Adaugat de cursurideactorie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .