poze pove tile vor exista in continuare

Poveștile vor exista în continuare

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 22 Martie 2020 08:00 - Duminică 5 Aprilie 2020
Strada Lipscani, nr 30, clădirea Diverta, etaj 2

Categorii: Spectacole si Filme

Poveștile au existat dintotdeauna. Și vor exista în continuare. Însă pentru noi, făuritorii de povești, vremurile acestea sunt foarte dificile.

Urmează un text lung, dar vă rugăm să îl citiți.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că impactul economic asupra domeniului organizării de spectacole este foarte mare în contextul actual. Efectele răspândirii coronavirus au afectat toate instituțiile de cultură care s-au văzut nevoite să-și suspende activitatea. Poate cei mai afectați de criză sunt tinerii actori fără contracte de muncă pe perioadă nedeterminată care, odată cu închiderea teatrelor au rămas fără surse de venit și fără nicio protecție socială. Există în trupa noastră și actori care depind exclusiv de veniturile de la Teatrul În Culise, salariați pe care nu îi putem plăti, costuri cu chiria sălilor pe care trebuie să le acoperim, utilități și servicii care trebuie plătite.

Dar noi credem că, dacă suntem împreună în acest demers, teatrul va fi bine. De aceea, vă rugăm să gândiți în perspectivă la momentul în care criza actuală va trece și cu toții ne vom putea relua activitățile cotidiene. Pentru că această criză va fi depășită, iar teatrul și cultura vor rămâne în picioare, mai șubrede ca înainte, dar cu aceeași dorință de a se ridica din ruinele în care s-au transformat.

Știm că este o perioadă dificilă pentru întreaga lume, că fiecare persoană, companie sau instituție culturală are propriile griji și încearcă să găsească soluții pentru a rezista în aceste condiții. Asta dorim ca publicul să înțeleagă, faptul că încercăm să supraviețuim, să găsim soluții fezabile, atât pentru noi ca business, cât și pentru parteneri, colaboratori, tineri actori sau pentru publicul care ne-a fost și sperăm că ne va fi în continuare alături.

Cu ajutorul partenerilor noștri mySTAGE.ro am creat acest eveniment prin care puteți cumpăra bilete în avans pentru reprezentațiile viitoare. Vom crea o serie de evenimente exclusiv pentru aceia dintre voi care veți achiziționa biletele din cadrul acestui eveniment.

Am creat mai multe categorii de preț în funcție de nivelul de implicare pe care doriți să îl aveți în viața comunității noastre.

Biletele de 38,30, 49,10 și 59,90 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele În Culise organizate special pentru susținătorii noștri. Acestea au 3 nivele de preț, dar oferă același beneficiu. Este opțiunea ta să stabilești suma pe care vrei să o plătești pe bilet.

Biletele de 103,10 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele noastre și un poster semnat de toată distribuția spectacolului.

Biletele de 1026,50 lei funcționează ca un abonament și garantează accesul la toate evenimentele noastre pe o perioada de un an și postere semnate la fiecare reprezentație la care participi.

După achiziționare, vă rugăm să ne contactați pe pagina de facebook a Teatrului In Culise sau la adresa de email teatru@inculise.ro pentru a lua legătura cu noi în vederea participării la evenimentele noastre exclusive.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

Mai multe detalii: https://www.mystage.ro/spectacole/povestile-vor-exista-in-continuare-2351?af=41

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 641
gabi

Adaugat in urma cu 1490 zile, 22 Mar. 2020

Adaugat de In Culise

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 100

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .