poze pam pam te invita la un spectacol la fel ca pe broadway

PAM PAM te invita la un spectacol, la fel ca pe Broadway

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Februarie 2016 12:00 - Sâmbătă 13 Februarie 2016
Calea Vacaresti nr 391, Sun Plaza Shopping Center

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 100/300

Bucura-te de experienta unui musical educativ pentru copii!

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM va asteapta sambata, 13 februarie, intre orele 12:00 – 13:00, la etajul 1 (zona restaurantelor) la spectacolul CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI!

Cei trei prieteni de joaca - Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) - nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, astfel se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanța o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, Pam-Pam și Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luați pe sus și trebuie salvați! Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor!
Alaturi de PAM PAM, copii, parinti si bunici se vor putea bucura de calatoriile fantastice “pe aripile vântului” ale celor trei prieteni care, într-un final, vor descoperi ca isi pot face noi prieteni in aventura lor muzicala invatand lucruri inedite despre tarile vizitate de ei.

Din luna martie, trupa PAM PAM va lansa cel de-al doilea show LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI!

PAM PAM este o trupa de teatru muzical pentru copii care propune un concept creativ si unic de spectacol: musical educativ dupa un scenariu original. Daniela Toma (Daisy), creatoarea si initiatoarea acestui proiect are o experienta de peste 10 ani in activitatea cu copii. Ea a dezvoltat cu success, de-a lungul timpului, in Romania, programul “Learn with music”, adus special din Statele Unite ale Americii, dar si clubul de educatie nonformala pentru copii mici din Bucuresti, Mikokids.

Trupa PAM PAM este formata din cinci prieteni care și-au propus sa dea un alt sens jocului scenic aducand copiilor prin povestile lor muzical-educative zambete si buna dispozitie, dar si trezindu-le interesul de a descoperi diferite curiozitati puse pe portativ cu talent si dibacie de autorii textelor si compozitorii melodiilor.
Spectacolele de musical pentru copii ale trupei PAM PAM sunt pline de energie, inedite si antrenante prin jocul actorilor, originale prin compozitiile muzicale si prin textele special scrise pentru cei mici. PAM PAM aduce prin spectacolele sale magia copilariei la orice varsta.

Vino la spectacolul nostru ca sa te distrezi, sa canti si sa dansezi, dar si sa inveti adevarate lectii de viata! PAM PAM!!!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 785

Eveniment postat de organizator

laura

Adaugat in urma cu 2968 zile, 12 Feb. 2016

Adaugat de Grigore Ciocirlan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .