poze opera si balet la grand cinema digiplex
poze opera si balet la grand cinema digiplex poze opera si balet la grand cinema digiplex

Opera si balet la Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Luni 27 Mai 2013 20:45
Cinematograful Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City

Categorii: Spectacole si Filme

În următoarea perioadă, Grand Cinema Digiplex oferă publicului iubitor de evenimente premium, o nouă agendă culturală. Cinematograful din Băneasa Shopping City aduce în sălile de cinema cele mai grandioase spectacole de operă și balet din întreaga lume. Reprezentații ale teatrelor celebre Royal Opera House, Teatrul Balshoi sau Nederlands Dans Theatre vor putea fi urmărite în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex.

„La Donna del Lago” va fi transmis în direct pe 27 mai - ora 20.45 - de la Royal Opera House din Londra. Pentru cei care își doresc experiențe unice, prima în agenda culturală a acestei luni este, una dintre cele mai strălucite opere romantice italiene. Spectacolul se bazează pe poemul „The Lady of the Lake” de Sir Walter Scott. 
Spectacolele trupei Nederlands Dans Theatre vor fi transmise pe 30 mai – ora 21.00 în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex. Acompaniați de Holland Symphonia, talentații artiști din trupa olandeză îi invită pe iubitorii dansului contemporan să urmărească o ultimă reprezentație a acestui sezon, un impresionant spectacol de balet abstract, dar narativ. 
„Lacul Lebedelor” va fi transmis în direct pe 6 iunie – ora 20.30 - de la Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg în format 3D. La începutul lunii iunie, cei care iubesc baletul se vor putea bucura de punerea în scenă a renumitei piese de balet. Aceasta va îmbina arta clasică și tehnologia modernă pentru a da naștere unui spectacol inedit. 
„Glorianna” va fi transmisă în direct pe 24 iunie – ora 21.15 – de la Royal Opera House din Londra. Această piesă de operă în 3 acte are în prim plan relația Reginei Virgine Elizabeta cu Earl de Essex, portretizând totodată curtea Tudorilor și tensiunea dintre afacerile de stat și intrigile emoționale. 

Cinematograful din Băneasa Shopping City este şi va continua să fie un promotor al evenimentelor culturale alternative. Proiectele desfășurate sub sloganul “Cultura trăieşte în locuri neaşteptate” sunt inconfundabile în lumea culturală românească. Grand Cinema Digiplex aduce spectacole premium de pe scenele celor mai mari teatre ale lumii într-un spațiu diferit de cel clasic: sala de cinema. 

Programul pe următoarea perioadă:

27 MAI - LA DONNA DEL LAGO - Opera ROYAL OPERA HOUSE - live 

30 MAI - NEDERLANDS DANS THEATRE - Dans Contemporan - înregistrat 

6 IUNIE - LACUL LEBEDELOR 3D - Balet TEATRUL MARIINSKY DIN SANKT PETERSBURG - live 

24 IUNIE - GLORIANA- Opera ROYAL OPERA HOUSE- live 

Mai multe detalii: http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole

Comenteaza pe Facebook
gabor s

Adaugat in urma cu 3986 zile, 22 Mai. 2013

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .