poze  obsesii spectacol extraordinar la opera nationala bucuresti

"OBSESII" - spectacol extraordinar la Opera Naţională Bucureşti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Ianuarie 2013 19:00
Opera Nationala Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu 70-72

Categorii: Spectacole si Filme

Luni 14 ianuarie 2013, Alexandru Tomescu, vioara Stradivarius Elder-Voicu şi cei doi actori – Ana Pepine şi Paul Cimpoieru – se vor afla la Opera Națională București, unde, începând cu ora 19:00 sunt gata să vă introducă în lumea fascinantă a obsesiilor unui artist, folosind muzica celor Şase Sonate pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe.

Întreg spectacolul este gândit pentru a vă proiecta în universul sfâşiat de îndoieli al Muzicianului: sunetul izvorât din vioara Stradivarius mânuită cu abilitate de Alexandru Tomescu, gesturile expresive ale Anei Pepine şi ale lui Paul Cimpoieru, luminile care cresc şi descresc, retroproiecţiile care adâncesc misterul spectacolului, siluetele, umbrele care se ghicesc în spatele ecranului. Relaţia de iubire şi ură dintre muzician şi opera sa, îndoielile sale cu privire la rezultatul final, visele lui de glorie – toate acestea vă sunt prezentate în cadrul celor aproximativ 70 de minute cât durează plimbarea dumneavoastră în Imperiul obsesiilor.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Operei Naționale București.

Prin acest spectacol violonistul Alexandru Tomescu susține Fundația Special Olympics din România și sportivii cu dizabilități intelectuale care vor participa la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2013 care se vor desfașura în PyeongChang, Coreea. Delegația care va reprezenta România la acest eveniment mondial va fi formată din 10 sportivi cu dizabilități intelectuale care vor concura la trei probe sportive: schi alpin, schi fond și mersul pe zăpadă cu rachete de zăpadă.

Fundaţia Special Olympics din România a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mişcării sportive internaţionale Special Olympics. Această organizație contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiționale. Astfel, sportivii noștri au ocazia de a deveni membri activi ai familiei şi ai comunităţii din care fac parte. Special Olympics constituie o experienţă care insuflă energie, sănătate, încredere în sine şi bucuria de a trăi.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, Sala Palatului și online pe www.eventim.ro.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/obsesii-alexandru-tomescu-ana-pepine-si-paul-cimpoieru-bucuresti-opera-nationala-296921/event.html

Pret bilet: 40, 60, 80

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2247
Cuvinte cheie: Bucuresti
ppdp

Adaugat in urma cu 4126 zile, 10 Dec. 2012

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 402

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .