poze noaptea one man show ului patru pove ti de via a spuse cu limba d
poze noaptea one man show ului patru pove ti de via a spuse cu limba d poze noaptea one man show ului patru pove ti de via a spuse cu limba d poze noaptea one man show ului patru pove ti de via a spuse cu limba d

Noaptea One man show-ului Patru povești de viață spuse cu limbă d

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 21 Aprilie 2015 20:00
IN CULISE, Copper's Pub, Bd. Hristo Botev, nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

În Culise te invită marți, 21 aprilie, la o nouă noapte cu tematică specială – Noaptea One Man Show-ului. În atmosfera artsy și underground din Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev 25), spectatorii se pot delecta cu patru spectacole-povești de viață, care scot la lumină forța actorului de pe scenă.

Patru personaje din lumi diferite, cu limbi de aur, vin în fața ta să-ți spună povești ascuțite despre viață. O să auzi idei nebunești și dureros de amuzante despre nedreptate socială, setea de îmbogățire și lipsa de scrupule, despre o libertate închipuită și deșertăciunea existenței, despre visuri și idealuri. În cadrul Nopții One man show-ului vor fi prezentate următoarele spectacole:

Moscova-Petuski este un spectacol de teatru cu umor trist și metafizic, care spune povestea lui Venichka - un rus intelectual alcoolic, care călătorește cu trenul de la Moscova la Petuski pentru a-și vizita iubita și fiul. În lungul drum spre locul speranței, Kostea bea și filozofează cu umor despre viață, despre Rusia, despre America, despre slujba lui de brigadier, despre zădărnicia existenței. I se întâmplă multe lucruri interesante, călătoria lui fiind o aventură inițiatică, un drum spre autocunoaștere. După un text de Venedikt Erofeev, cu Richard Bovnoczki, în regia lui Theo Herghelegiu.

Actorul este o comedie care îți arată o față mai puțin cunoscută a acestei meserii – atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule și face orice să supraviețuiască și să-și continue menirea. Iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situației! Bazat pe textul ”Telegrama”, al lui Aldo Nicolaj, cu Alex Vlad, în regia lui Cristian Bajora.

Cheia Succesului este un one woman show teribil de amuzant, care spune o poveste despre drumul sexului frumos spre o carieră în film. Viața fetelor e grea, iar viața fetelor care vor să joace în filme e și mai grea. Dar Raluca nu se plânge, Raluca învață, Raluca e ascultătoare, Raluca exersează, Raluca e înțelegătoare, Raluca râde, Raluca nu se supără, Raluca e încântătoare. De ce? Pentru că Raluca are... CHEIA SUCCESULUI și nu se sfiește să o arate tuturor. În regia Danei Voicu, cu Raluca Botez, după o idee de Alan Bennett.

O seară cu BG este un spectacol răscolitor care te face să te întrebi ”ce sens au toate lucrurile astea din jurul tău?”, ”de ce îți dorești tot timpul mai mult și mai mult de la viață și câte compromisuri ești dispus să faci ca să-ți atingi idealul?”. BG e omul cu adevărat liber, pe care trebuie să-l întâlnești pentru a-ți da seama că libertatea ta e închipuită și că ușor, ușor cu toții ne afundăm în mizerie. Dar totul este tratat într-o manieră atât de amuzantă că vei fi surprins ca poți să râzi la asemenea anormalități. Regizat de Cristian Bajora pe un text de Theo Herghelegiu, cu Ionuț Iftimiciuc.

Intrarea la eveniment este 50 lei, iar rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1387943328197673/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 848
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 3243 zile, 17 Apr. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .