poze make it happen oseara la it showtime
poze make it happen oseara la it showtime poze make it happen oseara la it showtime poze make it happen oseara la it showtime

MAKE IT HAPPEN - oseara la It'SHOWTIME

Bucuresti , Bucuresti. Joi 4 Mai 2017 19:00
ARCUB, Str. Lipscani nr. 84-90

Categorii: Spectacole si Filme

Anul acesta vrem să începem să dezvoltăm un nou loc al întâlnirilor noastre, unde poți și tu să „relax & take it easy”.

Acesta este primul pas – dăm refresh acestei industrii și te invităm să guști o bucățică din atmosfera IT’SHOWTIME. Pentru că YOU CAN MAKE IT HAPPEN, dacă participi la primul eveniment de strângere de fonduri pentru construirea acestei platforme de live entertaiment, unde arta nu mai este țâfnoasă, ci mai degrabă prietenoasă.

Anul acesta vrem să începem să dezvoltăm un nou loc al întâlnirilor noastre, unde poți și tu să „relax & take it easy”. Cu prieteni, food&drinks, teatru, stand up comedy, muzică, film, cabaret, carte sau fotografie. Locul cu evenimente de calitate livrate în culori vii. Așa că te invităm la...
MAKE IT HAPPEN - o seară la It’SHOWTIME
04 mai ora 19:00 – ARCUB Gabroveni
MAKE IT HAPPEN este un îndemn către spectatori, care pot deveni parte din această poveste și își pot aduce aportul la apariția acestui nou spațiu multifuncțional. Evenimentul va marca lansarea campaniei de strângere de fonduri și va oferi donatorilor experiența unei seri la It’SHOWTIME, prima platformă culturală care va exista prin sprijinul comunității bucureștene.
Programul:
1. Socializare în lobby (photo corner, minibar, expoziție foto)
2. Musical-ul SUPERMARKET („Supermarket este un musical anti-rețetă. Este un produs la limita dintre parodie și comedie neagră...” Theo Herghelegiu)
3. Discuții cu artiștii

Locurile la evenimentul „MAKE IT HAPPEN - o seară la It’SHOWTIME” pot fi rezervate la numărul de telefon 0735 026 762, printr-un email la office@itshowtime.ro sau pe pagina de facebook It’ShowTime: fb.me/liveentertainmentvenue. Cei care doresc să contribuie la dezvoltarea acestei platforme pot face donații în contul destinat acestei cauze.
Asociația Culturală Broadway Theatre
CIF 36884307
IBAN RO40INGB0000999906567964

IT’SHOWTIME va fi o nouă platformă de live entertainment în București, deschisă tot anul, care pune la dispoziția consumatorului de “ieșiri în oraș” o experiență vie, foarte apropiată de conceptul american de live entertainment venue. Un „loc de întâlnire” (hang out place) multifuncțional care găzduiește spectacole de teatru, stand-up comedy, musical-uri, concerte, spectacole de cabaret, proiecții de film, expoziții sau lansări de carte, organizat dupa modelul american de business întâlnit în teatrele din New York.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1221
teodora rosu

Adaugat in urma cu 2531 zile, 24 Apr. 2017

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .