poze lacul lebedelor 3d in direct la grand cinema digiplex
poze lacul lebedelor 3d in direct la grand cinema digiplex poze lacul lebedelor 3d in direct la grand cinema digiplex poze lacul lebedelor 3d in direct la grand cinema digiplex

Lacul Lebedelor 3D în direct la Grand Cinema Digiplex

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Iunie 2013 20:15
Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City

Categorii: Spectacole si Filme

Joi, 6 iunie, incepand cu orele 20:15, la Grand Cinema Digiplex va fi transmis in premiera mondiala spectacolul “Lacul Lebedelor” pus in scena de Teatrul Mariinski din Sankt Petersburg. Transmisiunea va fi in direct, in format 3 D, iar cel care o va coordona va fi insusi regizorul James Cameron.

James Cameron este cel care a regizat filme intrate in istorie precum Avatar sau Titanic, cele doua ocupand primul, respectiv al doilea loc in topul incasarilor din toate timpurile. De asemenea, Cameron a primit numeroase nominalizari si distinctii la cele mai importante festivaluri de film din lume, printre care si premiile Oscar pentru Cea mai buna imagine si Cel mai bun regizor.

Saptamana aceasta, iubitorii baletului sunt invitati sa urmareasca un spectacol unic in care arta clasica se armonizeaza cu tehnologia pentru a crea un eveniment fastuos in cinstea implinirii a 275 de ani de la nasterea baletului clasic rus. Filmat cu tehnologia 3D utilizata in filmele Avatar, Hugo si Life of Pi, „Lacul lebedelor” se intoarce la Sankt Petersburg, orasul in care a fost creat, unde faimosul corp de balet al Teatrului Mariinsky va straluci la adevarata sa valoare.

Vedeta serii va fi Ekaterina Kondaurova, o dansatoare desavarsita, castigatoare a patru premii in cadrul celor mai prestigioase festivaluri de teatru si dans din Rusia. Ea va interpreta rolul lui lui Odette/Odile, aducand un plus de valoare acestui spectacol de neratat.

Mai multe detalii: http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/cultura/item/389

Comenteaza pe Facebook
gabor s

Adaugat in urma cu 3951 zile, 04 Iun. 2013

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .