poze inaintea erei noastre

Înaintea Erei Noastre

Bucuresti , Bucuresti. Joi 19 Aprilie 2018 20:00
Teatrul LUNI de la Green Hours București, Calea Victoriei 120

Categorii: Spectacole si Filme

Spectacol selecționat în cadrul FNT - Festivalul Național de Teatru - noiembrie 2017

”Se conturează astfel o imagine a sărăciei profunde – expusă ludic printr-un comic absurd încîntător – pe care mulţi ar putea o crede ca fiind integral ficţiune, dacă nu au fost de curînd prin satele româneşti, unde viaţa este complet diferită faţă de cea prezentată în reclamele pentru turismul rural, alimentaţia bio şi pensiunile de trei margarete. Dar dincolo de aceste naraţiuni ale satului, ca lume uitată sau ignorată, spectacolul vorbeşte despre modul în care purtăm cu noi prejudecăţi, frustrări şi neputinţe, căpătate într-un context social şi care ni se strecoară în ADN, despre cum ideile, conceptele şi noţiunile se amestecă pînă acolo încît realitatea nu le mai diferenţiază, despre cum „trecutul glorios“ comunist şi „viitorul luminos“ democratic sînt la fel în lipsa resurselor şi a educaţiei.” (Oana Stoica – Dilema Veche)

"Înaintea erei noastre este despre plutire. Despre plutire și electricitate, despre cum poți trăi înaintea timpului tău fără să știi că dincolo de gardul casei tale mai există o lume. O lume cu plutirea și cu electricitatea ei. Înaintea erei noastre este despre noi, despre copii post 1989, copii care au învățat democrația prin tranziție, copii care au învățat că televizorul e mai plăcut decât școala, că școala se dărâmă, că electricitatea costă, că plutirea ți-o faci cu mâna ta, că e mai bine să-ți fie bine decât să ne fie bine, că tot ce era demult era nasol și că de regulă adevărul nu există. Înaintea erei noastre este despre Târnăcop, Aluioni, Zamfira și Ștefăniță Popa într-o luni care nu era septembrie." (Daniel Chirilă)

Intrare:
- 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
- 30 de lei - achitat în ziua evenimentului*
* redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) - în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 529
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2190 zile, 31 Mar. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .