poze grand family festival in vacanta de primavara

Grand Family Festival in vacanta de primavara

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Aprilie 2014 12:00 - Vineri 18 Aprilie 2014

Categorii: Spectacole si Filme

Festivalul pentru intreaga familie are loc intre 14-18 aprilie la Grand Cinema & More si ofera intrarea gratuita copiilor sub 12 ani

Bucuresti, 2 aprilie 2014 – In aceasta vacanta, Grand Cinema & More ofera un cadou celor mici, invitandu-i sa vizioneze gratuit cele mai apreciate animatii ale ultimilor ani, in cadrul Grand Family Festival. Intre 14-18 aprilie, copiii sub 12 ani au acces gratuit la proiectiile din cadrul festivalului, iar adultii beneficiaza de un pret special al biletelor, de 15 lei.
Aflat la cea de-a patra editie, Grand Family Festival este evenimentul prin care cinematograful din Baneasa Shopping City ofera intregii familii un prilej de a petrece mai mult timp impreuna, intr-un mod distractiv. Si in acest sezon, evenimentul aduce impreuna cele mai indragite filme de animatie, pentru iubitorii de povesti de toate varstele.
Cel mai recent titlu care va rula in cadrul Grand Family Festival este „Goana dupa alune”, care a avut premiera in luna ianuarie a acestui an. Filmul povesteste aventura veveritei Surly si a prietenilor sai, care planuiesc un jaf in stil mare al unui magazin de alune. Ceea ce ei nu stiu este ca tocmai magazinul tintit de ei este ascunzisul unei gasti notorii de spargatori de banci. O alta productie cinematografica foarte apreciata de catre cei mici este „Pe Urmele Dinozaurilor”, care imbina divertismentul cu experienta educativa. Animatia-documentar aduce la viata, in 3D, fascinanta viata a creaturilor preistorice prin povestea unui dinozaur tanar, care ajunge eroul familiei sale.

Primavara filmelor in familie aduce pe marele ecran noua animatii, in fiecare zi de luni pana vineri, in vacanta de Paste. Printre celelalte filme de succes care fac parte din Grand Family Festival se numara: „Aventuri in Zambezia”, „Justin si Cavalerii”, „Khumba”, „Pasari libere”, „Sta sa ploua cu chiftele 2”, „Sunt un mic ticalos” si „Strumpfii 2”.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival poate fi gasit pe http://www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3671 zile, 02 Apr. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .