poze grand cinema more transmite documentarul backstreet boys

Grand Cinema & More transmite documentarul Backstreet Boys

Bucuresti , Bucuresti. Joi 26 Februarie 2015 21:00

Categorii: Spectacole si Filme

Proiectia aniversara va fi urmata de un concert special al trupei transmis in direct din Londra

„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of”, un puternic documentar despre legendara trupa americana, va fi transmis la Grand Cinema & More pe 26 februarie, incepand cu ora 21:00. Acesta marcheaza aniversarea a 20 de ani de la infiintarea celui mai iubit boy band din intreaga lume. In cadrul proiectiei, fanii din Romania ai trupei vor putea viziona si un concert transmis in direct din Londra in cinematograful din Baneasa Shopping City, simultan cu salile din Marea Britanie si Irlanda.
Un film-portret deosebit de realist, „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” evidentiaza perioadele de glorie si momentele de cumpana ale trupei, din perioada adolescentei pana la maturitate. Filmul surprinde aspecte cheie din viata artistilor, care au condus la noi experiente: scrierea unui nou album in 2012, la un studio din Londra, lansarea unui film si relansarea trupei, odata cu aniversarea a 20 de ani de la infiintare. Productia prezinta o calatorie surprinzatoare si plina de satisfactii, filmata pe parcursul a peste doi ani, care exploreaza extremele: de la faima si avere, la tradare si regasire.
Dupa premiera documentarului, fanii Backstreet Boys vor putea urmari si un concert, transmis in direct prin satelit in cinematograf, in care trupa va interpreta unele dintre cele mai iubite melodii, precum „I Want It That Way”, „Everybody” sau „As Long As You Love Me”. Acesta este primul concert al boy band-ului transmis in direct in Romania, intr-o sala de cinematograf.
„Suntem nerabdatori sa ne intoarcem in Marea Britanie si sa oferim fanilor o experienta de neuitat, atat prin intermediul filmului, de care suntem foarte mandri, cat si a spectacolului. Speram ca toti cei care vor veni sa il vada sa fie placut surprinsi!”, spun baietii de la Backstreet Boys.
Un film marca Pulse Films si K-Bahn, produs de Pulse Films si Missing In Action, „Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” este regizat de Stephen Kijak („Stones in Exile”, „Scott Walker: 30 Century Man”). Pelicula ii are ca protagonisti pe membrii grupului, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean si Kevin Richardson, toti fiind in acelasi timp producatori ai acesteia, impreuna cu Mia Bays din partea Missing In Action Films.
Trupa, castigatoare a numeroase distinctii din domeniul muzicii si nominalizata la premiile Grammy, a vandut peste 130 de milioane de albume in intreaga lume si este recunoscuta drept boy band-ul cu cele mai mari vanzari din istorie. Primele 9 albume au debutat in top 10 in Billboard Top 100 si au castigat aur si platina in 46 de tari. Trupa a avut milioane de fani si in Europa, inclusiv in tara noastra. Backstreet Boys continua sa fie o figura esentiala in cultura pop, primind chiar o stea pe legendarul Hollywood Walk of Fame, in 2013.
„Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” este primul eveniment special din 2015 din stagiunea Grand Cinema & More. Aceasta cuprinde atat spectacole de opera, balet, teatru sau teatru pentru copii, cat si spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3378 zile, 20 Ian. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .