poze grand cinema more pune in scena o noapte furtunoasa
poze grand cinema more pune in scena o noapte furtunoasa poze grand cinema more pune in scena o noapte furtunoasa

Grand Cinema & More pune in scena „O noapte furtunoasa”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 13 Februarie 2014

Categorii: Spectacole si Filme

Grand Cinema & More gazduieste joi, 13 februarie, un spectacol admirabil: celebra piesa semnata de I.L. Caragiale “O noapte furtunoasa” implineste 135 de ani de la premiera controversata, dar de mare succes, de la Teatrul National din 1879.

Cu aceasta ocazie, o noua montare a piesei, in regia lui Gelu Colceag, va face deliciul publicului pe scena cinematografului din Baneasa Shopping City.
Spectacolul, aflat la a doua reprezentatie, va putea fi vazut joi, 13 februarie, de la ora 20.00 in sala Epika din Grand Cinema & More. Noua punere in scena este sustinuta de o distributie de exceptie care face dreptate idealului lui Caragiale de a indrepta moravurile sociale prin ras: Doru Ana in rolul Jupanului Dumitrache, Mircea Rusu in rolul lui Nae Ipingescu sau Chiriac, jucat de Vlad Corbeanu. Roluri la fel savuroase au si Magda Catone, care o interpreteaza pe consoarta lui Jupan Dumtrache si Daniela Nane, in rolul Zitei. Scenografia si costumele piesei sunt asigurate de Ioana Pashca.
Pretul unui bilet la spectacol va fi de 65 lei, pentru scaunele standard sau 70 de lei pentru fotoliile premium. Acestea sunt disponibile online pe www.grandcinemaandmore.ro sau la biroul Concierge din cadrul cinematografului Grand Cinema & More.
Spectacolul face parte din stagiunea 2013 – 2014 de la Grand Cinema & More si este pus in scena de Studio Amena. Grand Cinema & More aduce in salile de cinema spectacole live, transmisiuni in direct, inregistrari ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de opera, teatru si balet din intreaga lume.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3698 zile, 12 Feb. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .