poze grand cinema more prezinta comedia un barbat pentru sara

Grand Cinema & More prezinta comedia "Un barbat pentru Sara"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Septembrie 2014 19:00

Categorii: Spectacole si Filme

Piesa de teatru pusa in scena in sala de cinematograf ii are in rolurile principale pe Diana Cavallioti si Andi Vasluianu

Marea premiera a toamnei la Grand Cinema & More este o comedie de cinci stele: Un barbat pentru Sara de Sam Bobrick. Piesa s-a jucat pe Broadway cu un succes rasunator, in sute de reprezentatii. La Bucuresti, spectacolul de teatru face parte din stagiunea culturala 2014 – 2015 a Grand Cinema & More si va fi pus in scena in sala de cinematograf.

Pe scena, vom vedea cinci actori de calibru: Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis si Andreea Vasile. Spectacolul este produs de Misu Predescu si regizat de Claudiu Goga, poate cel mai antrenat regizor roman in dramaturgie contemporana. Scenografia este semnata de Radu si Ioana Corciva, care revin in teatru dupa zeci de ani in care au lucrat doar pe platourile de filmare.

Textul porneste de la povestea Sarei, o tanara avocata de succes din New York, atat de dedicata meseriei incat sta departe de orice poveste de iubire. Intr-un fel, fara sa o spuna prea direct, a ajuns sa urasca barbatii. Casatoria este departe de gandurile sale. Locuineste intr-un apartament de lux si se consoleaza cu ideea ca munceste pentru a trai un pic peste medie in metropola americana.

O are insa pe matusa Martha, o femeie excentrica, aventuriera, gata oricand sa vaneze un barbat chipes. Ea a decis: trebuie sa o marite pe Sara. Vorbeste insistent despre asta si, chiar daca ar putea ajuge la inchisoare, ii livreza barbati nepoatei mult iubite. Asa intra in joc Brandon si Noogie. Pe primul a pus ochii demult Martha. Este un consultant financiar de succes, are o masina decapotabila si iubitele pe care si le doreste. Este alergic la ton, iar asta il aduce in bratele paramedicilor si nu numai.

Noogie, in schimb, este probabil cel mai blajin interlop din New York. A fost ales de Martha pentru a-i livra barbati Sarei iar el se considera perfect pentru asta: Noogie poate face orice. Brandon, in schimb, are un defect care complica situatia: tocmai s-a logodit.

Comicul acestei intrigi scoate din personaje replici de o sinceritate cruda despre casnicie si familie: program cu parintii ei, baia cu lucrurile lui inghesuite peste ale ei, scutecele copiilor etc. Sau... ce poti sa-i spui logodnicei despre noaptea pe care tocmai ai petrecut-o in apartamentul unei alte femei? Finalul poate fi fericit, sau nu. Depinde de partea cui esti.
Un barbat pentru Sara isi incepe cariera printr-o stagiune exclusiva la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Premiera are loc pe 13 septembrie, la ora 19:00 si este urmata de reprezentatii saptamanale. Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Locurile sunt limitate, iar biletele pot fi rezervate online 24 de ore din 24 pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3515 zile, 12 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .