poze grand cinema more premiaza cei mai talentati regizori

Grand Cinema & More premiaza cei mai talentati regizori

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 11 Iulie 2014 12:00

Categorii: Spectacole si Filme

Cinematograful din Baneasa Shopping City ii asteapta pe cinefili cu blockbustere de top si ii provoaca sa devina chiar ei eroi de actiune

Incepand cu 7 iulie, Grand Cinema & More ofera o provocare pentru cinefili: cel mai palpitant trailer creat de acestia, pornind de la filmele de actiune ale verii, va fi premiat cu o excursie in parcul de distractii PortAventura din Barcelona!
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa realizeze un trailer cat mai creativ pentru filmul de actiune preferat din programul Grand Cinema & More si sa il urce, pana pe 31 august, in sectiunea „Tu faci actiunea!” de pe site-ul www.grandentertainment.ro. Videoclipurile cu o durata de pana la 60 de secunde trebuie sa promoveze intr-un mod neconventional unul dintre blockbusterele acestei veri. Toate materialele video inscrise pe platforma vor fi analizate de catre o comisie specializata in domeniul cinematografic, iar cel mai apreciat trailer va fi premiat cu o excursie pentru doua persoane in renumitul parc de distractii PortAventura din Barcelona. In plus, toti cei care si-au inscris videoclipurile in competitie vor fi rasplatiti cu o invitatie dubla la unul dintre filmele alese de ei din programul Grand Cinema & More din perioada septembrie – octombrie 2014.

Printre filmele de actiune care vor servi drept inspiratie pentru participanti se numara cele mai asteptate blockbustere ale sezonului: „Transformers: Exterminarea”, ”Planeta Maimutelor: Revolutie”, “Avioane 2”, “Hercules”, ”Gardienii Galaxiei”, ”Testoasele Ninja”, ”Eroii de Sacrificiu 3” sau ”Sin City: A Dame To Kill For”.


Programul complet al filmelor care vor rula la Grand Cinema & More, precum si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro

Mai multe detalii: http://www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 932

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3573 zile, 09 Iul. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .