poze ghici cine te suna avanpremiera

Ghici cine te sună?! - AVANPREMIERA

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Octombrie 2019 19:00 - Miercuri 16 Octombrie 2019
bld regina elisabeta 45

Categorii: Spectacole si Filme

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker?

Regie: Tania Popa
Adaptarea: Andreas Petrescu
Scenografie: Roxana Radut
Tip spectacol: comedie
Distributie:
Tania Popa/Alina Berzunteanu
Andreas Petrescu/ Victor Bucur
Leonid Doni/Gabi Costin
Silviu Mircescu/Vladimir Draghia
Anca Dinicu/Anca Dumitra
Vitalie Bichir/Bogdan Albulescu
Alexandra Velniciuc/Ela Mocanu
Maruca Baiasu/Ramona Alexandra Niculae

Pret Bilet: 50/60/70/80 lei

Sinopsis
Miercuri, 16 octombrie 2019, incepand cu ora 19:00, Teatrul Elisabeta va invita la avanpremiera comediei, “Ghici cine te suna?!”. Numele actritei Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru si film din Romania. Detinatoare a mai multor premii, Tania Popa si-a inceput activitatea artistica in anul 1993. A avut roluri importante in peste 20 de filme si a jucat in mai mult de 40 de piese de teatru. Anul acesta debuteaza ca regizor teatral cu spectacolul “Ghici cine te suna?!”, o dramatizare a filmului Perfetti Sconosciuti.

Fenomentul Perfetti Sconosciuti porneste de la filmul italienesc in regia lui Paolo Genovese, fiind lider absolut la incasari inca din prima saptamana de la lansare. A fost ecranizat in 9 limbi, preconizandu-se ca se va ajunge la 16 remake-uri. Filmul a luat premiul David di Donatello pentru cel mai bun scenariu si cel mai bun film si Golden Globe pentru cea mai buna comedie.

La Teatrul Elisabeta, ajunge in regia Taniei Popa, o adaptare pentru scena de Andreas Petrescu, in colaborare cu actori iubiti de publicul larg precum Tania Popa/Alina Berzunteanu, Andreas Petrescu/Victor Bucur, Leonid Doni/Gabi Costin, Silviu Mircescu/Vladimir Draghia, Anca Dinicu/Anca Dumitra, Vitalie Bichir/Bogdan Albulescu, Alexandra Velniciuc/Ela Mocanu, Maruca Baiasu/Ramona Alexandra Nicula.

Telefonul mobil poate dezvalui viata ascunsa a fiecaruia dintre noi. Suntem toti vulnerabili in fata unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vietii noastre pana in cel mai ascuns amanunt. O cutie neagra care ne stocheaza obsesiile si realitatea paralela a mesajelor, fotografiilor si a apelurilor din fiecare zi. Ritmul actiunii creste si capteaza atentia spectatorului pe parcurs, in timp ce rasturnarile de situatie si povestile personajelor se intercaleaza cu sunetul produs de telefoanele mobile.

GHICI CINE TE SUNA?! O piesa de teatru care te face sa razi in hohote, dar care te si sperie un pic, care te face sa realizezi ca uneori ai putea ierta mai usor. Este o piesa de teatru care te face sa iti dai seama ce ai de pierdut, ce castigi si ce gandesti cu adevarat, dar nu ai curajul sa recunosti.

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker? De aici toata lumea se prabuseste. Fiecare isi arata adevarata fata. Nimic nu mai poate fi la fel vreodata. Iti suna cunoscut? Seamana cu viata ta un pic? La teatru poti vedea cum ar fi… Si totusi, daca nu am juca niciodata acest joc? Poate ar fi mai bine daca ai trai in lumea reala, nu in cea virtuala.

Un spectacol care te da peste cap. Chiar daca stai pe scaun… daca mai gasesti locuri, evident.

Avanpremiera “Ghici cine te suna?!” are loc la Teatrul Elisabeta miercuri, 16 octombrie, incepand cu ora 19:00. Biletele se gasesc atat online pe site-urile www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro cat si la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, din Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 5, Bucuresti. Asadar, va invitam sa luati parte la o drama comica moderna al caror protagonisti poate fi oricare dintre noi.

Mai multe detalii: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/ghici-cine-te-suna/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 793
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 1692 zile, 01 Aug. 2019

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .