poze filme de oscar la comedy short film festival plaza romania

Filme de Oscar la Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania

Bucuresti , Bucuresti. Luni 2 Martie 2015 17:00 - Duminică 8 Martie 2015
Bd Timisoara nr 54

Categorii: Spectacole si Filme

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 1/10

Filme de Oscar la Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania

Bucuresti, 11 februarie 2015–La noul festival de comedie aflat sub egida Anchor Grup, organizat de Plaza Romania si gazduit de Movieplex, vor putea fi vizionate 80 de scurtmetraje: 26 in competitia oficiala, 33 in categoria destinata animatiilor si 21 in concursul consacrat filmelor studentesti.

Etapa de selectie la Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania s-a incheiat la inceputul lunii februarie, iar evenimentul se va desfasura in prima saptamana a lunii martie (2 – 8 martie).

In competitia oficialaa festivalului international vor concura 26 de scurtmetraje de comedie. Mare parte din acestea provin din Franta (noua scurtmetraje), Romania(cinci scurtmetraje), Canada si Elvetia (cate trei scurtmetraje). Comediile autohtone care au intrat in competitia oficiala sunt “Cai putere”, de Daniel Sandu, “Derby”, de Paul Negoescu, “Fata galbena care rade”, de Constantin Popescu, “Portret de familie”, de Marian Crisan si “Retur”, de Emanuel Parvu.

Dintre cele 33 de scurtmetraje din sectiunea animatiilor, majoritatea au fost realizate in Franta si in SUA. America de Nord si Romania sunt tarile din care provin cele mai multe din scurtmetrajele de comedie care vor putea fi vizionate in categoria destinata filmelor studentesti.

Selectia Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania nu duce lipsa de celebritati. Printre filmele din competitia oficiala se afla scurtmetrajul din SUA, “Fool’s Day”, in care un rol ii revine celebrului cantaret Dee Snider, fostul solist al trupei Twisted Sister. In sectiunea consacrata scurtmetrajelor realizate de studenti, spectatorii o vor putea vedea pe actrita nominalizata la OscarHailee Steinfeld, in comedia americana“She’s a Fox”.In competitia destinata animatiilor figureaza“The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore”, de William Joyce si Brandon Oldenburg, un scurtmetraj distins cu premiul Oscar.
Premiile oferite la prima editie a festivalului sunt: Best Plaza Comedy Short Film Award (1500 de euro), Best Student Comedy Short Film Award (1000 de euro) si Best Animation Comedy Short Film Award (1000 de euro).Se va decerna si un premiu destinat scurtmetrajelor de comedie romanesti.

Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania este singurul festival de scurtmetraje de comedie organizat intr-un mall din Romania si se va desfasura la Movieplex. Anchor Grup, o companie ce sustine activ artele, a organizat acest festival pentru a rasplati cineastii talentati si creativi, dar si clientii Plaza Romania.
Selectia completa de filme din competitia oficiala se afla la http://goo.gl/PVx0pd, iar cea de la categoria animatiilor se regaseste lahttp://goo.gl/dzWR4b. Listacompleta cu filmele studentesti din festival este disponibila aici: http://goo.gl/cJhRD4

Parteneri si sponsori ai evenimentului: Auto Motor si Sport, b365.ro, Beau Monde,"Ca-n filme" (Digi 24), Casa si Gradina, Casa Lux, Catavencii, Cinelab, Cinemagia, Cinemarx, feminis.ro, Lay’s, National Geographic, Pepsi, Radio 21, romaniatv.net, Sicomedia, United, Ziarul Metropolis.

Mai multe detalii: http://goo.gl/PVx0pd

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 914
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2916 zile, 13 Feb. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .