poze  fantasmagoria la compania passe partout dan puric
poze  fantasmagoria la compania passe partout dan puric poze  fantasmagoria la compania passe partout dan puric poze  fantasmagoria la compania passe partout dan puric

"FANTASMAGORIA" la Compania "Passe-Partout Dan Puric"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Februarie 2014 19:00
Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Categorii: Spectacole si Filme

"Fantasmagoria" este un spectacol-reverie, în timpul căruia cei patru actori te vor face să crezi că ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stăpână aprigă peste trei Păcală rătăciţi prin viscol. O poveste care seamănă cu un film rusesc...

Daca nu mergi cel putin o data in viata la o piesa a companiei de teatru “Passe-Partout Dan Puric” inseamna ca nu ai nici cea mai mica idee despre ceea ce inseamna magia unui act artistic, despre ceea ce te pot face sa simti cativa oameni atunci cand sunt pe scena si fac totul pentru ca tu, cel din fata lor, sa pleci multumit si sa vrei sa ii revezi.

Ei bine, daca nu vrei sa ratezi aceste lucruri, atunci nu ar trebui sa lipsesti de la Sambata, 8 Februarie, orele 19:00, de la spectacolul "Fantasmagoria”, sustinut de Compania de teatru “Passe-Partout Dan Puric”, o poveste ce te duce intr-o lume magica, intr-o lume in care totul pare ca prinde viata si parca simti ca faci parte dintr-un basm.

Este o combinatie intre circ, pantomima, troiene de zapada si umor de calitate. Practic, cei patru actori, Vadim Rusu, Nadeja Dimitriu, Petru Ciobanu si Petre Voicu, vor reusi sa faca ceea ce poate nimeni nu a mai reusit – te vor face sa te rupi de realitate si sa visezi cu ochii deschisi, sa uiti de griji si de nevoi si sa traiesti doar acel moment magic. Coregrafia are si ea farmecul sau si, crede-ne, vei ramane uimit de ceea ce pot face cei patru oameni pe scena, avand la dispozitie doar un decor simplu.

Dupa ce o sa vezi o astfel de piesa, sigur o sa regreti ca ai pierdut atat de mult timp gandindu-te care este cel mai bun mod de a te relaxa si despre cum poti invata sa te bucuri mai mult de ceea ce iti ofera viata.

Bilete şi rezervări la Casa de bilete a Sălii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.
Program: Marţi-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminică: 12 - 19.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/fantasmagoria

Pret bilet: 25 - 40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1591

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3725 zile, 15 Ian. 2014

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 402

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .