poze doua vizite

Doua Vizite

Bucuresti , Bucuresti. Joi 23 Februarie 2017 20:00 - Joi 23 Februarie 2017
Bulevardul Regina Elisabeta, nr 45

Categorii: Spectacole si Filme

Piesa de teatru „Două vizite”, adaptare după „Ursul” si „Cerere în căsătorie” este o comedie savuroasa după dramaturgul rus A.P.Cehov. Spectacolul a fost prezentat în ţară în două turnee, în aproape 30 de reprezentaţii, având de fiecare dată o foarte bună reacţie din partea publicului. De curând, ,Spectacolul „Două vizite” a ajuns la un total de 60 de reprezentatii atat in Bucuresti cat si in tara !

Autor: A. P. Cehov
Regizor: Florin Serbanescu
Distributie: Madalina Dorobantu, Lucian Radu, Florin Serbanescu


Prima parte subintitulată «Farsă într-un act», «Ursul» dezvăluie în mod concentrat, comico-ironic, o parte esenţială a naturii umane, sugerând cât de apropiate sunt uneori furia şi pasiunea. Conflictul între ofiţerul Smirnov şi moşieriţa Popova înregistrează o serie de treceri bruşte de la ceartă la preparativele unui duel între cei doi, apoi renunţarea lui Smirnov de a se lupta cu moşieriţa de care se îndrăgosteşte subit.

Piesa «Ursul» are toate caracteristicile genului scurt: schimb rapid de replici, emoţii extreme, argumente haotice, răsturnări surprinzătoare de situaţii. Simplă, clară, hazlie, farmecul ei vădit stă în puterea dialogului.

Cerere in casatorie” vine in continuarea piesei „Ursul”, utilizand aceeasi distributie si elemente regizorale inrudite. Povestea însasi se aseaza firesc în continuarea celei începute în „Ursul”. Astfel, daca în piesa anterioara doi tineri trec pe nesimtite de la conflict si ura la iubire pasionala, în „Cerere în casatorie” lucrurile sunt duse si mai departe. A. P. Cehov surprinde initiativa laudabila a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreste sa se însoare cu fiica vecinului sau. Însa, departe de romantismul si armonia care se presupune ca ar trebui sa guverneze un astfel de moment unic, cei doi potentiali miri se cearta aprig din motive derizorii. Ciocnirea personalitatilor lor puternice, crizele de ipohondrie ale petitorului, încurcatura în care se gaseste tatal miresei si încercarile sale disperate de a aplana rabufnirile celor doi tineri dau nastere unui comic de situatie savuroiase.


Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

Mai multe detalii: http://www.teatrulelisabeta.ro/doua-vizite-joi-23-februarie-ora-2000/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 680
Cuvinte cheie: Bucuresti
otilia ioana

Adaugat in urma cu 2629 zile, 03 Feb. 2017

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .