poze divort in ziua nuntii

Divort in ziua nuntii

Bucuresti , Bucuresti. Joi 24 Ianuarie 2019 20:00 - Joi 24 Ianuarie 2019
Blv. Regina Elisabeta, nr.45, sector 5

Categorii: Spectacole si Filme

Alcool, amanta sau nevasta? Aceasta este intrebarea!

Tip spectacol: comedie | Durata: 1h10′ (fara pauza)

Autor: Catalin Stelian Shanks
Regie: Catalin Stelian Shanks
Distributie:
Bill – Emanuel Bighe
Tom – Alin Brancu
Rachel – Adelina Mihalcea
July – Livia Taloi
Judy – Cristina Diaconescu

Ce poti face cand te culci cu alcoolul in sange si te trezesti cu amanta in pat? Toate astea cu cateva ore inaintea propriei nunti.

In prim plan il avem pe Bill, un tanar aratos insa nu prea, inteligent insa nu chiar si descurcaret insa nu pana la capat, care urmeaza sa se casatoreasca cu Rachel, o femeie cu o oarecare pornire psihotico-agresiva dar capabila de mila, pentru ca altfel altul ii era mirele.

Asadar, cum orice nunta este precedata de o petrecere a burlacilor, Bill impreuna cu Tom, cavalerul de onoare si prietenul sau cel mai bun, un tip frumusel si…hormonal, au baut impreuna pana in momentul in care Tom a disparut si amintirile au inceput sa devina neclare.

Eh, si aici apare umor alcoolului…dimineata de dupa incepe cu o durere de cap si o vanataie la tampla pentru Bill dar ce-i mai rau apare dupa ce iese din baie, pe canapeaua apartamentului nuptial, imbracata doar cu o camasa barbateasca o blonda, o tipa draguta, confuza si cu pretentii de gentleman de la un tip mahmur si vanat la cap.

Ce ai putea sa ii spui unei femei necunoscute pe care o gasesti pe canapea in dimineata nuntii ? Oare ” Tu cine esti ? ” Asa cum a crezut si Bill ca se cade sa intrebe?

Unde duce intrebarea asta, de unde apare o menajera isterica si ce face Tom cu cutitul ? Raspunsul acestei intrebari este bine formulat in spectacolul „Divort in ziua nuntii”

O piesa coborata de pe Broadway, cu un umor spumos si cu un ritm alert sustinut de actorii Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi si Cristina Diaconescu. Cu o regie in acelasi ton, Catalin Stelian-Shanks.

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

Mai multe detalii: https://www.restaurantelisabeta.ro/2018/11/19/divort-in-ziua-nuntii-joi-24-ianuarie-ora-2000/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 858
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 1935 zile, 11 Dec. 2018

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .