poze concert anahi la bucuresti

Concert Anahi la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Martie 2010 20:00
Sala Palatului

Categorii: Spectacole si Filme

Anahi, fosta membra a trupei RBD, va concerta la Bucuresti.


Turneul a inceput pe 5 decembrie 2009 si va dura pana in mai 2010 si va cuprinde tari ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, tari din America Latina, Romania, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana si Puerto Rico. Show-ul absolut incendiar pe care il va prezenta carismatica solista va fi o surpriza pentru toti cei care vor fi prezenti la concert.

Anahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele. Zambetul si charisma ei au cucerit lumea.Telenovela Rebelde, in ea care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient. Datorita succesului telenovelei, a luat fiinta grupul RBD. Alaturi de colegii sai Dulce Mara, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann si Christian Chvez, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Inainte de a se implica in proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: Hoy Es Manana (1996), Anclado en Mi Corazon (1997), Baby Blue (2000) si o editie speciala a albumului Baby Blue, intituala Una Rebelde en Solitario (2006).

Biletele vor fi disponibile in perioada 28-31 ianuarie IN EXCLUSIVITATE pe site-ul www.biletoo.ro. Incepand cu data de 1 februarie, acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Vodafone, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, librariile Carturesti, si on-line de pe site-urile www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 50 si 250 RON.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 565
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5231 zile, 26 Ian. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .