poze cezara dafinescu 45 de ani de cariera teatrala

CEZARA DAFINESCU - 45 DE ANI DE CARIERA TEATRALA

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 5 Februarie 2019 19:00
Cinema Pro, Str. Ion Ghica nr. 3

Categorii: Spectacole si Filme

Dupa 40 de ani petrecuți pe scena Teatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său.

Și vine la intâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat in ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața si din filmele sale, emoții și trăiri vechi si noi.

Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă in spectacol, cu pasiune, cu generozitate, cu talentul si frumusețea care au însoțit-o întotdeauna! »

Toma Enache -regizor

« Abia astept sa urc din nou pe scenă, ca să mă intâlnesc cu publicul meu, intr-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion și pusă in scena de regizorul Toma Enache: "JUMATATEA MEA, BĂRBATUL".

Ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci cand pleaca intr-o stea! Ce-ar fi să le dăm șansa să fie alături de noi și când mai au incă cate ceva de spus?!

Timp de peste 40 de ani am strâns in suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am pastrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față! Ați fost lângă mine la bine și la rău m-ati ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați intors din drum.

M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră…

De multe ori voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm….Timpul în care am iubit, timpul in care am urât, timpul in care am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit.

Vă propun acum o astfel de intâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe! »

Cezara Dafinescu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 454
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1942 zile, 31 Dec. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .